Πορεία, διαμαρτυρία από ΠΑΜΕ KAI ΠΑΣΥ στο Άργος (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πορεία, διαμαρτυρία από ΠΑΜΕ KAI ΠΑΣΥ στο Άργος (φωτογραφίες)

Νοέμβριος 06, 2012 - 12:30

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πορεία ,διαμαρτυρία με τρακτέρ οργάνωσε το ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ Αργολίδας στο Άργος συμμετέχοντας στην 48ωρη απεργία.Αγρότες της ευρύτερης περιοχής με τρακτέρ και σημαίες πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης και συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Πέτρου .
Την Κυριακή  4 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε  Παμπελοποννησιακή σύσκεψη της ΠΑΣΥ στην ΤΡΙΠΟΛΗ με σκοπό τον συντονισμό , την οργάνωση  και την κλιμάκωση της δράσης της ΠΑΣΥ στην Πελοπόννησο .
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ:

• Όλες οι δυνάμεις της ΠΑΣΥ να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της 48η  Πανελλαδικής απεργίας ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ .
• Εβδομάδα πολύμορφων δράσεων και συσκέψεων ορίστηκε  η 18η έως 25η Νοέμβρη  όπου θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική σύσκεψη της ΠΑΣΥ στη Λάρισα και θα καθορίσει την παραπέρα δράση της . Σαφές έγινε πως όλα τα μέλη και στελέχη της ΠΑΣΥ πρέπει να γίνουν μπροστάρηδες για την δημιουργία μαζικών αγροτικών συλλόγων για την αναζωογόνηση του αγροτικού κινήματος .
• Ακολούθησε συμβολικό άνοιγμα των διοδίων της Νεστάνης από τους αγρότες .
• Κατά την αποχώρηση μας,  κλούβες των ΜΑΤ κατέφθαναν, για να μας απομακρύνουν βίαια από τον χώρο, διαφυλάσσοντας τα συμφέροντα των εργολαβικών ομίλων που λυμαίνονται τους δρόμους μας .  

Κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι η ωμή καταστολή δεν θα μας πτοήσει αντίθετα θα δυναμώσουν τους αγώνες μας .
Φωτογραφίες EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος  www.argolidaportal.gr