Ο Δημήτρης Πειρούνης υποψήφιος με τον Χειβιδόπουλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δημήτρης Πειρούνης υποψήφιος με τον Χειβιδόπουλο

Μάρτιος 20, 2019 - 22:00

Ευχαριστώ τον κ. Χειβιδόπουλο για την πρότασή του, την οποία και αποδέχομαι. Στις συζητήσεις μου μαζί του είδα ότι έχει βαθιά καλλιέργεια στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματικά καίριες γνώσεις για τους μηχανισμούς της κρατικής διοίκησης και το σημαντικότερο, ιδέες και αγάπη για τον Δήμο, οι οποίες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και τα τρία αυτά στοιχεία θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικά και τα χρειάζεται ο Δήμος μας αυτή τη χρονική στιγμή, όσο ποτέ άλλοτε.

Ελπίζω ότι με σκληρή δουλειά, εγώ, ο κύριος Χειβιδόπουλος και όλα τα μέλη της παράταξης #Δυνατή Πόλη Ξανά, θα βγάλουμε τον Δήμο Άργους - Μυκηνών από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται και θα δικαιώσουμε όσους μας ψηφίσουν, οδηγώντας τον Δήμο μας στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Με τον κ. Χειβιδόπουλο συναντιόμαστε στην ανάγκη για την διόρθωση της πόλης από τις πληγές της. Με εμβάθυνση της Δημοκρατίας, με απαλλαγή της από φασιστικές συμπεριφορές. Με αναβάθμιση νέων μορφωμένων συμπολιτών μας σε θέσεις ευθύνης. Με αξιοποίηση των αλλαγών του "Κλεισθένη" που ανεξαρτητοποιούν την δράση των κοινοτήτων και τους δίνουν νέα πνοή. Με ανάπτυξη αγροτική, τουριστική, εμπορική και βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, πραγματικά και ουσιαστικά.

Λίγα λόγια για εμένα:

Έχω γεννηθεί το έτος 1972, είμαι παντρεμένος με την Μάρω Πιπέρου, εκπαιδευτικό και πατέρας ενός παιδιού.

Την πόλη του Άργους την ζω καθημερινά. Ασχολούμαι με τα κοινά αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ αρθρογραφώ τακτικά, παλαιότερα σε έντυπες εφημερίδες και πλέον σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στα δικαστήρια του Άργους και Ναυπλίου, ως μάχιμος δικηγόρος, από το 2006. Θεωρώ τον εαυτό μου φιλομαθή, καθώς έχω αποκτήσει δύο πτυχία, ένα μεταπτυχιακό, μιλάω ήδη τρεις ξένες γλώσσες, μαθαίνω μία τέταρτη και προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Θεωρώ παράλληλα τον εαυτό μου τυχερό διότι η οικογένειά μου έχει πολιτική παράδοση στην πόλη μας, με μία προσέγγιση ειλικρινή, πολλές φορές ανεξάρτητη και αδέσμευτη πολιτικά. Το ενδιαφέρον της οικογένειας μου για τα κοινά θεωρώ ότι λίγοι το αμφισβητούν. Το δεύτερο δημοτικό σχολείο ή "Πηρούνειον", το γήπεδο του ποδοσφαίρου στον Ξηριά, είναι ταπεινά ιστορικά τοπόσημα αυτού του ενδιαφέροντος. Με ταπεινότητα θεωρώ ότι ασχολήθηκε με τα κοινά της πόλης του Άργους για περισσότερα από 40 χρόνια και ο θείος μου Γεώργιος Πειρούνης και ως Δήμαρχος Άργους, για δύο τετραετίες από το 1978 έως το 1986, προσπάθησε πραγματικά να βοηθήσει την πόλη μας.

Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και επιμονή δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορούμε να επιτύχουμε για τον τόπο μας.

Δημήτρης Πειρούνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους – Μυκηνών

#ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ – ΤΑΣΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ