Λουκία Τζανή -Σελλή: Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση, τις γνώσεις, το όραμα, την εμπειρία και την διορατικότητα του Τάσσου Χειβιδόπουλου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λουκία Τζανή -Σελλή: Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση, τις γνώσεις, το όραμα, την εμπειρία και την διορατικότητα του Τάσσου Χειβιδόπουλου

Μάρτιος 22, 2019 - 10:21

'Αρθρο Λουκία Τζανή -Σελλή, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ:

H πολυετής ενασχόληση μου με τον εθελοντισμό με έχει κάνει να πιστεύω πως η λύση βρίσκεται στη συμμετοχή.  

Με οδηγό μου λοιπόν αυτή την εμπειρία, πιστεύω ότι ,όταν υπάρχει διάθεση για συνεργασία, πολλοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.

Αυτοδιοίκηση για μένα σημαίνει αυτό ακριβώς, άνθρωποι διαφορετικοί που έχουν όρεξη να προσφέρουν και να νιώθουν την ανάγκη να δώσουν νέα πνοή στα πράγματα, αφήνοντας στην άκρη διαφορετικές ιδεολογίες και πολιτικές προτιμήσεις και έχοντας σαν βασική αρχή   το κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου.

Με πίστη και θέληση στη συνεισφορά μπορούμε να εντοπίζουμε τα προβλήματα, να προτείνουμε λύσεις, να βελτιώνουμε τις συνθήκες ζωής μας και να συναποφασίζουμε ως ενεργοί πολίτες.

Η πρόταση του Τάσσου Χειβιδόπουλου να συμπορευτώ σε αυτή την προσπάθεια, ως υποψήφια του συνδυασμού # Δυνατή Πόλη Ξανά, αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για μένα και τον ευχαριστώ για αυτό.

Έχω  απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση, τις γνώσεις, το όραμα, την εμπειρία και την διορατικότητα του Τάσσου Χειβιδόπουλου.

Η  ψήφος  σας θα είναι  τιμή για μένα

Όλοι μαζί για μια ΕΞΥΠΝΗ και ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ξανά!

Λουκία Τζανή - Σελλή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Άργους – Μυκηνών

#ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ – ΤΑΣΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ