Ν. Χολέβας: Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος πληροί όλα τα εχέγγυα για να ηγηθεί της προσπάθειας για μια «Δυνατή Πόλη Ξανά», όπως μας αξίζει

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ν. Χολέβας: Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος πληροί όλα τα εχέγγυα για να ηγηθεί της προσπάθειας για μια «Δυνατή Πόλη Ξανά», όπως μας αξίζει

Μάρτιος 22, 2019 - 15:23

Αρθρο του Νίκου Χολέβα - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ:

Μεγάλωσα και κατοικώ στο Άργος. Η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο, την ιστορία του και τους ανθρώπους του, είναι οι λόγοι που με ώθησαν να ανταποκριθώ στο κάλεσμα που απεύθυνε ο Τάσσος Χειβιδόπουλος, τόσο σε εμένα, όσο και σε ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο της τοπικής κοινωνίας, ώστε όλοι μαζί να συγκροτήσουμε ένα πλατύ μέτωπο και να σταθούμε αρωγοί σε μία κοινή προσπάθεια για μια "ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ".

Χωρίς φανατισμό και μισαλλοδοξία, που μέρα με την μέρα απαξιώνουν και περιθωριοποιούν την ιστορική μας πόλη στη συνείδηση του μέσου Έλληνα.

Χωρίς μεθοδευμένες πρακτικές και αυθαιρεσίες, που στόχο έχουν να κατηγοριοποιήσουν τους δημότες στους «δικούς μας» και στους «άλλους».

Χωρίς ανακύκλωση των ίδιων φθαρμένων προσώπων σε θέσεις ευθύνης, τις οποίες υπηρετούν με μονομερή επωφελή τρόπο, που καταφανώς πλέον, αντίκειται στο συμφέρον της πόλης και του Δήμου.

Με δημοκρατικό διάλογο και σεβασμό στα ίσα δικαιώματα όλων των πολιτών, δημοτών και επισκεπτών του Δήμου μας.

Με ενωτικό κλίμα, αλληλεγγύη και ευρύτερες συνεργασίες, που στόχο έχουν να καταστήσουν την πόλη μας πολιτιστικό, κοινωνικό και τουριστικό επίκεντρο της Πελοποννήσου.

Χωρίς φιέστες αυταρεσκείας, περιττής κομπορρημοσύνης, επιδειξιομανίας και κατασπατάλησης δημοτικού χρήματος.

Με λίγα και καλά λόγια, σηκωμένα μανίκια και όρεξη για δουλεία, με σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου δημότη και έλλογη, χρηστή αξιοποίηση τους.

Επιτέλους! Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος, ως επικεφαλής της παράταξης μας, έχοντας δώσει επί σειρά ετών διαπιστευτήρια πολιτικού ήθους, υψηλού φρονήματος και ακατάπαυστου αγώνα για την πρόοδο αυτού του τόπου, πληροί όλα τα εχέγγυα για να ηγηθεί της προσπάθειας για μια "ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ", όπως μας αξίζει.

Μαζί του, ζητώ να εμπιστευτείτε με την ψήφο σας κι εμένα. Γιατί, ως νέος άνθρωπος, επιστήμονας και επαγγελματίας, οραματίζομαι τον τόπο μου ως τον βιοτικό χώρο που επιθυμώ να ζω, να εκφράζομαι και να δραστηριοποιούμαι, κοινωνικά κι επαγγελματικά, στο άμεσο και απώτερο μέλλον.

Για αυτόν το λόγο ακριβώς συμμετέχω στα κοινά, ήδη από την μαθητική μου ηλικία, προβληματίζομαι, συνδιαλέγομαι και συζητώ με όλους σας, επιδιώκοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για όλα τα θέματα που μας αφορούν.

Η εικόνα της πόλης και του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια και ειδικά τον τελευταίο καιρό χάνουν την αξία τους.

Για αυτό σας ζητώ να μας δώσετε την ευκαιρία να τα αλλάξουμε όλα. Να γίνουμε " ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ ".

Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές το διακύβευμα είναι το μεγαλύτερο της τελευταίας εικοσαετίας. Στηρίξτε μας, για να κάνουμε όλοι μαζί πράξη όσα ονειρευόμαστε και ποθούμε για αυτόν τον τόπο.

Με Τιμή

Χολέβας Νικόλαος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ – ΤΑΣΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ