Ο Aνδριανός για τριθέσιο δημοτικό Ιρίων και για το μουσικό σχολείο Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Aνδριανός για τριθέσιο δημοτικό Ιρίων και για το μουσικό σχολείο Αργολίδας

Νοέμβριος 08, 2012 - 19:33

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα την ανάγκη άμεσης κάλυψης της κενής θέσης εκπαιδευτικού που υπάρχει στο τριθέσιο Δημοτικό Σχολείο Ιρίων.
Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:
«Με την αναφορά μου αυτή, καθώς και με το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του τριθέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιρίων Αργολίδας, το οποίο σας διαβιβάζω συνημμένως, σας γνωστοποιώ την ανάγκη άμεσης κάλυψης του κενού ενός εκπαιδευτικού που έχει ως αποτέλεσμα τη λειτουργική υποβάθμιση του σχολείου από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ως και σήμερα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μετά τη διακοπή, στις 29 Οκτωβρίου αναρρωτικής άδειας εκπαιδευτικού οργανικά τοποθετημένου στο Δημοτικό Σχολείο Ιρίων, η οποία κανονικά και δικαιολογημένα απουσίαζε από το σχολείο από την έναρξη της σχολικής χρονιάς - και χωρίς να έχει στο μεταξύ καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε - δόθηκε εντολή μετακίνησης της εν λόγω εκπαιδευτικού προκειμένου να μεταβεί σε σχολική μονάδα.
Σας καλώ να εξετάσετε το ζήτημα ώστε να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν η αρμόζουσα λύση».

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κ. Αρβανιτόπουλο με θέμα την ανάγκη άμεσης κάλυψης των ελλείψεων σε  εκπαιδευτικούς στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας «Ιωάννης Καραμάνος».
Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:
«Με την αναφορά μου αυτή, καθώς και με το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας «Ιωάννης Καραμάνος» το οποίο σας διαβιβάζω συνημμένως, σας γνωστοποιώ την ανάγκη άμεσης κάλυψης του ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς που αντιμετωπίζει το σχολείο (Γυμνάσιο και Λύκειο), καθώς από την αρχή του σχολικού έτους λειτουργεί χωρίς καθηγητές μαθηματικών και μουσικών ειδικοτήτων, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία για τους μαθητές που επιλέγουν να φοιτήσουν σε ένα μουσικό σχολείο.
Σας καλώ να εξετάσετε το ζήτημα ώστε να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν η αρμόζουσα λύση».