Γιώργος Δελογιάννης: Συντάσσομαι με τον Χειβιδόπουλο για να κρατήσουμε την πόλη ζωντανή και τον Δήμο κοντά στους πολίτες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιώργος Δελογιάννης: Συντάσσομαι με τον Χειβιδόπουλο για να κρατήσουμε την πόλη ζωντανή και τον Δήμο κοντά στους πολίτες

Μάρτιος 28, 2019 - 11:55

'Αρθρο του Γιώργου Δελογιάννη - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ:

Συντάσσομαι με τον Τάσσο, διότι η παράταξη #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ δεν εκφράζει τους βολεμένους αξιωματούχους, που η ενασχόλησή τους με τα κοινά έχει προσωπικό και ιδιοτελή περιεχόμενο και στόχο.

Συντάσσομαι με τον Τάσσο, διότι η παράταξή μας επιδιώκει να φέρει στο προσκήνιο νέες δημιουργικές δυνάμεις και να τούς δώσει την ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν σημαντικό έργο.

Φίλες και φίλοι, σας βεβαιώνω ότι, όλοι εμείς που συμπορευόμαστε με τον Τάσσο, πρόκειται να δουλέψουμε σκληρά και βάζουμε τον πήχη ψηλά.
Βασικός αντίπαλός μας είναι οι πληγές που αφήνει πίσω της η σημερινή δημοτική αρχή στη πόλη μας, είναι η εγκατάλειψη που υπάρχει στις γειτονιές και τα χωριά μας.
Στόχος τού συνδυασμού μας είναι να ασχοληθούμε με όλα αυτά, τα οποία φαίνονται μικρά, αλλά αποτελούν όρο αξιοπρέπειας των πολιτών.

Όλα αυτά τα χρόνια το Άργος έχει μάθει σε δημοτικές αρχές, που ήταν γύρω από την πλατεία του Αγίου Πέτρου και μακριά από τις γειτονιές και τα χωριά. Αυτό πρέπει να αλλάξει και θα το αλλάξουμε, διότι πρέπει να κρατήσουμε την πόλη ζωντανή και τον Δήμο κοντά στους πολίτες.

Σας καλώ να ενωθούμε όλοι μαζί στον αγώνα, που θα κάνει την πιο λαμπερή πόλη του παρελθόντος ,την πιο ελπιδοφόρα πόλη του μέλλοντος.
 

ΥΣ. Σημεία των καιρών.
Να ενοχοποιούνται αυτοί που δεν πιστεύουν τα ψέματα και να μην ενοχοποιούνται αυτοί που αποκρύπτουν την αλήθεια…

 

Με Τιμή

Γιώργος Δελογιάννης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ – ΤΑΣΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ