Συνέδριο Περιφερειακών Στρατιωτικών Ενώσεων στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνέδριο Περιφερειακών Στρατιωτικών Ενώσεων στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Μάρτιος 30, 2019 - 15:23

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Συνέδριο αφιερωμένο στον Αντιπλοίαρχο Κωνσταντίνο Πανανά πραγματοποιείτε από τις περιφερειακές ενώσεις στρατιωτικών στο Ναύπλιο.
Παρόντες ο πρώην υπουργός Άμυνας και αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμένος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης , οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Καραθανασόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου,  η Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Κατερίνα Μπόμπου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φάνης Στεφανόπουλος,Γιάννης Σαρρής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεώργιος Μπόμπος, Κωνσταντίνα Καραγιάννη και  Δημήτριος Πλατής.
Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί με την απονομή τιμητικής πλακέτας στην γυναίκα του Κωνσταντίνου Πανανά,  Μαριάνα Ζαφείρη που παρέλαβε ο αδερφό της Γιάννης Ζαφείρης και  θα ολοκληρωθούν  το βράδυ.
Πριν την έναρξη του συνεδρίου έγινε κατάθεση στεφάνων στην μνήμη του Κωνσταντίνου Πανανά, στον ανδριάντα του στρατηγού Βασιλείου Βραχνού έξω από το πολεμικό μουσείο Ναυπλίου από τον  Περιφερειάρχη  Πέτρο Τατούλη, τον αντιδήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Κρίγγο και εκπροσώπους Στρατιωτικών Ενώσεων. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο ομιλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη   https://youtu.be/x7dS4fFZVis

Βίντεο ομιλία του Πάνου Καμμένου https://youtu.be/PQZWaLjfv9Q

 

 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Ομιλία Τατούλη στο Συνέδριο Περιφερειακών Στρατιωτικών Ενώσεων