Αλλαγή Πορείας-Δημήτρης Καμπόσος: Οι εποχές των επαγγελματιών πολιτικών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κ. Χειβιδόπουλε!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αλλαγή Πορείας-Δημήτρης Καμπόσος: Οι εποχές των επαγγελματιών πολιτικών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κ. Χειβιδόπουλε!

Απρίλιος 02, 2019 - 11:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ''Αλλαγή Πορείας'' Δήμου Άργους Μυκηνών:

Οι εποχές των επαγγελματιών πολιτικών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κ. Χειβιδόπουλε! Οι πολίτες επιθυμούν έργα-πράξεις-λύσεις!

Η χθεσινή ανακοίνωση του  αντιπεριφερειάρχη χωρίς ουσιαστικές αποφασιστικές αρμοδιότητες δηλώνει εμφανώς πλέον τον πανικό του. Πανικό και απελπισία που καθόσον έχει πλέον αντιληφθεί ότι αδυνατεί να αντιμετωπίσει πολιτικά τα έργα που υλοποιεί η παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου. Στόχος του μόνο η καρέκλα. Αν είχε το πολιτικό θάρρος θα είχε ήδη παραιτηθεί δεν θα παρέμενε σε μια θέση μόνο για τον τίτλο και τoν μισθό. Η εμμονή του όμως για την καρέκλα φαίνεται πλέον ξεκάθαρα. Αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι η διάθεση για προσφορά, όπως αρέσκονταν να λέει, αλλά η εμμονή του να έχει μια "καρέκλα". Σκεφτείτε ότι αν παραιτούνταν θα έπρεπε να πάει για δουλειά, κάτι που επιμελώς αποφεύγει.

Αναζητώντας εναγωνίως θέση και λόγο στο πολιτικό σκηνικό δεν διστάζει, προκειμένου να δικαιολογήσει τις δικές του επιλογές, να αναζητήσει «μάρτυρες υπεράσπισης του» σε άλλους Δήμους εντός και εκτός Αργολίδας. Η θλίψη του είναι τέτοια που αντί να συγχαίρει τον Δήμαρχο για την υπογραφή της πολύ συμφέρουσας για τους δημότες σύμβασης της διαχείρισης απορριμμάτων στον Δήμο Άργους Μυκηνών με 29,45 ευρώ/τόνο, προσπαθεί να υποβαθμίσει την τεράστια αυτή επιτυχία. Ο κ. Χειβιδόπουλος επεδίωξε, ατυχώς όπως πλέον αποδεικνύεται, να χτίσει το προφίλ του ήπιου και ευγενικού, του πράου και πολιτισμένου. Τα φτιασιδώματα όμως, όπως πιθανότατα κάποιοι επικοινωνιολόγοι του έχουν προτείνει, θα πρέπει να ξέρει ότι ο κόσμος τα αντιλαμβάνεται και αργά ή γρήγορα οι μάσκες πέφτουν. Υποτιμά την νοημοσύνη του κόσμου και ξεχνά πως οι εποχές των επαγγελματιών πολιτικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι πολίτες επιθυμούν ανθρώπους ειλικρινείς, έργα, πράξεις , λύσεις και όχι επικοινωνιακές κορώνες. Επίσης η περίεργη επιμονή που επιδεικνύει ο κ. Χειβιδόπουλος να αναφέρεται συνεχώς σε δικαστήρια, μας βάζει όλους σε σκέψεις και του προτείνουμε να κάνει λίγη υπομονή κι να μην εναποθέτει τις ελπίδες του σε σκευωρίες που η δικαιοσύνη εν τέλει θα αναδείξει! Όσο για τις υποδείξεις του σχετικά με το αγροτικό δίκτυο καλά θα κάνει στο σπίτι του κρεμασμένου να μην μιλάει για σκοινί διότι, ο διαλυμένος δρόμος Άργους – Μύλων, τα κουνούπια, τα ακαθάριστα ρέματα, ο δρόμος με την ταλαιπωρία δύο ετών του δρόμου στις φιστικιές, η ταλαιπωρία των μαθητών (οι μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα) , ο δάκος και τα 1800 μέτρα δρόμου στο Λάλουκα δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν και όσο και αν προσπαθεί να συσκοτίσει το γεγονός όλοι γνωρίζουν ότι ήταν οι λόγοι που τον έπαυσε ο Περιφερειάρχης από τα καθήκοντα του από τον Μάρτιο και όχι στο τέλος Αυγούστου, όπως ο ίδιος ο κ. Χειβιδόπουλος διατυμπάνιζε! Τέλος αντιλαμβανόμαστε τον πόνο του κάθε φορά που βλέπει την εξέλιξη του Κλειστού Κολυμβητηρίου του Άργους. Ένα όνειρο δεκαετιών για τους δημότες μας υλοποιείται από την παράταξη του Δημήτρη Καμποσου και η θλίψη του γιγαντώνεται γιατί γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά πως αποτελεί την ταφόπλακα στις προσωπικές του φιλοδοξίες! Ας κάνει υπομονή γιατί «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη !»