Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες

Νοέμβριος 09, 2012 - 18:45

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Συνολικά από την δράση τους είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με αξία που ξεπερνά τις -7.500- ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες, στο Τολό και στο Ναύπλιο Αργολίδας, ενώ συνελήφθησαν, χθες (8-11-2012) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο (2) 20χρονοι ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, χθες (8-11-2012) το μεσημέρι, στο Τολό Αργολίδας, αφού μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας 40χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Βουλγαρίας, αφαίρεσαν μία ηλεκτρονική συσκευή, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, οι ανωτέρω, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους, βρέθηκε η ηλεκτρονική συσκευή, η οποία αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια της.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, την 28-10-2012 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, αφού μπήκαν σε οικία ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Συνολικά από την δράση τους, είχαν αποκομίσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, που η αξία τους ξεπερνά τις -7.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.