Παναργειακός: Ποια τα συμφέροντά σας απέναντι στην τίμια προσπάθεια της διοίκησης;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παναργειακός: Ποια τα συμφέροντά σας απέναντι στην τίμια προσπάθεια της διοίκησης;

Απρίλιος 05, 2019 - 13:27

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση του Παναργειακού: Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα από την δημιουργία νέων σελίδων στo Facebook ( τώρα στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν ) την άσκηση κριτικής προς την διοίκηση, προς την ομάδα, προς τους χρηματοδότες, και προς όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ανακοινώσεις που περιλαμβάνουν απαιτήσεις για συγγνώμη ( γιατί η ομάδα τερματίζει στην τρίτη θέση), αναφορές σε ποδοσφαιριστές που παίζουν και σε ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν,απορίες για το ποιος ή ποιοι χρηματοδοτούν την ομάδα  και άλλες τόσο "όμορφες" και "καλοπροαίρετες" αναφορές για όλους. Χαρακτηρισμούς για ¨ξαφνική¨ κατρακύλα και υπόνοιες για μια ομάδα που τουλάχιστον πάλεψε μέσα στο γήπεδο να πάρει τους βαθμούς. Υπονοούμενα εις βάρος μας και κατηγορίες για ευθύνες κατά πάντων.

Το χειρότερο όμως είναι οι σκιές που αφήνετε για το ποιοι είναι πίσω από την ομάδα και για συμφέροντα αυτών εις βάρος της ομάδας μας…. Άραγε τι εννοείτε και γιατί δεν βγαίνετε να μιλήσετε επώνυμα σαν κάποιοι που γνωρίζετε για συμφέροντα κάποιων όπως λέτε εις βάρος της ομάδας μας… Να μάθουμε και εμείς η άπειρη διοίκηση ( από εσάς τους γνώστες ) με ποιους πραγματικά έχουμε να κάνουμε.

Το καλύτερο βέβαια είναι ότι δηλώνετε πως απαντάτε στην διοίκηση με αποχή από το γήπεδο. Η Παναργειακή σας αγνότητα σας (όπως την χαρακτηρίζετε) απεικονίζεται  με την αποχή σας από το γήπεδο; Σε μας κακό δεν κάνετε κύριοι και αγαπητά μας παιδιά.

Δεν αποποιηθήκαμε των ευθυνών μας. Θα συνεχίσουμε ασφαλώς να είμαστε διοίκηση μέχρι και την γενική συνέλευση του σωματείου. Θα σας δούμε εκεί επώνυμα ή θα κάνετε αποχή και από  εκεί δηλώνοντας την εκτίμηση σας προς όλους εμάς;

Αναρωτιόμαστε λοιπόν: γιατί τόσο ξαφνική,επιθετική και λεκτική  ανώνυμη τακτική από νέους ¨Παναργειακούς διαχειριστές¨ σελίδων;

Η ευχαρίστηση σας θα είναι η παραίτηση της διοίκησης και η απαξίωση της προσπάθειας της την φετινή σεζόν μέσα από μεγαλόπνοες αγνές ανακοινώσεις στα ΜΜΕ; Μπορούμε να σας κάνουμε χαρούμενους όταν μιλήσετε επώνυμα και όχι ως κρυμμένους πίσω από το σήμα του λύκου.

Ποια τα συμφέροντά σας απέναντι στην τίμια προσπάθεια της διοίκησης; Τι ακριβώς εκπροσωπείτε και ποιος σας κατευθύνει στην δημιουργία εντυπώσεων για την ομάδα; Συνεχίστε να μας δημιουργείτε ερωτήματα….

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη κύριοι και αγαπητά μας παιδιά.

ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

 

Δελτίο Τύπου