Χειβιδόπουλος: Δήμαρχε Καμπόσε, η ανάπλαση του κέντρου και οι δραματικές επιπτώσεις της είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χειβιδόπουλος: Δήμαρχε Καμπόσε, η ανάπλαση του κέντρου και οι δραματικές επιπτώσεις της είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη

Απρίλιος 08, 2019 - 18:28

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού ''#Δυνατή Πόλη Ξανά'' Δήμου Άργους Μυκηνών με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσσο Χειβιδόπουλο:

Φιλότιμη η προσπάθεια προστασίας του Δημάρχου Καμπόσου από συνεργάτη του, για το θέμα της ραγδαίας επιδείνωσης της εμπορικότητας στο κέντρο της πόλης, αλλά απολύτως μάταιη…

Η πραγματικότητα δεν αλλάζει, όσους αριθμητικούς ακροβατισμούς και να κάνετε.

Άλλωστε οι πολίτες του Δήμου μας βιώνουν την ερημοποίηση του κέντρου καθημερινά και δεν πείθονται ότι ζουν στην εικονική πραγματικότητα που τους παρουσιάζετε.

Φυσικά ελπίζουμε ότι μιλάτε για την δική μας πόλη και όχι για μια άλλη πχ. Ρέθυμνο.

Δήμαρχε Καμπόσε, όταν μιλάμε για τις αρνητικές επιδράσεις της ανάπλασης, αυτονόητα εννοούμε το κέντρο της πόλης, εκτός αν εσύ θεωρείς ότι η ανάπλαση σχετίζεται θετικά, όπως μας λες, με όλη την πόλη του Άργους, δηλαδή ό,τι εμπεριέχεται στην περίμετρο Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός – Πορτίτσες – Γηροκομείο – Περιφερειακός Αγίου Βασιλείου – Νέος Κόσμος κτλ.

Είναι γνωστό επίσης ότι μια επιχείρηση, μπορεί να έχει βάλει λουκέτο, αλλά θεωρείται ανοιχτή, έως ότου κλείσει τα φορολογικά της στοιχεία, πράγμα που πολλές φορές αργεί να γίνει.

Τα στοιχεία του Επιμελητηρίου που, με κουτοπονηριά παραθέσατε, δεν αφορούν μόνο τον τομέα εμπορίου, αλλά και τον τομέα υπηρεσιών όλης της πόλης του Άργους και όχι του στενού εμπορικού κέντρου της πόλης, το οποίο αφορά η ανάπλαση.

Αν θέλετε να μάθετε τα πραγματικά στοιχεία, απευθυνθείτε στον Εμπορικό Σύλλογο Άργους (που έχει μέλη του σχεδόν μόνο στο στενό εμπορικό κέντρο) και κάντε του μια απλή ερώτηση, πόσοι έχουν κλείσει τα τελευταία τρία χρόνια και πόσοι του έχουν απομείνει.

Δήμαρχε Καμπόσε, η ανάπλαση του κέντρου και οι δραματικές επιπτώσεις της στους εμπόρους, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, στις οικογένειες αυτών και των εργαζομένων τους, είναι αυταπόδεικτες και είναι αποκλειστικά δική σου ευθύνη.

Εσύ, ως «πανεπιστήμων», «οραματίστηκες», σχεδίασες και υπέδειξες στον μελετητή αυτό που τελικά υλοποιήθηκε, με σκοπό να μετατρέψεις την πόλη από εμπορική σε τουριστική και απέτυχες παταγωδώς. Δεν διαβουλεύτηκες με κανέναν, έκανες όπως πάντα «του κεφαλιού σου» και τις συνέπειες τις πληρώνουν όλοι οι παραπάνω συμπολίτες μας, αλλά και όλη η πόλη.

Η πανελλήνια ύφεση, την οποία επικαλείσαι δια στόματος συνεργάτη σου, είναι μεν υπαρκτή, αλλά το φαινόμενο της ερημοποίησης του κέντρου της πόλης είναι δικό σου και μόνο κατόρθωμα, που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας.

Αντί να ενισχύσεις τον ήδη λαβωμένο, εσύ του έδωσες την χαριστική βολή!

Όπως το πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο, το δικό σου, έτσι και οι λαβωμένοι έχουν και αυτοί ονοματεπώνυμο: Κορίνθου, Μπελίνου, Καλλέργη, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πεζόδρομοι, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Καποδιστρίου κ.α. είναι οι αδιάψευστες συνέπειες της αλαζονικής και ανερμάτιστης πολιτικής σου.

Αν νομίζετε ότι η καθεστωτική και αυταρχική συμπεριφορά σας θα μας φοβίσει ή θα μας εμποδίσει να εκφέρουμε κριτική άποψη ή προτάσεις για το μέλλον της πόλης και των παιδιών μας, είστε βαθιά γελασμένοι.

Αυτά σε εμάς δεν περνούν!

#ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ - ΤΑΣΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ