«Φήμη ή προεκλογικό τέχνασμα η διαρροή για μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΑΡΜ;»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Φήμη ή προεκλογικό τέχνασμα η διαρροή για μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΑΡΜ;»

Απρίλιος 11, 2019 - 17:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού ''#Δυνατή Πόλη Ξανά'' Δήμου Άργους Μυκηνών με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσσο Χειβιδόπουλο:

Φήμη ή προεκλογικό τέχνασμα η διαρροή για μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΑΡΜ;

Προεκλογική εξαγγελία ή πραγματική δυνατότητα;

Αναμένουμε εξηγήσεις.

Επειδή υπάρχει διαρροή φημών, ότι στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους – Μυκηνών θα συζητηθεί ενδεχόμενη μείωση των τιμολογίων της ΔΕΥΑΑΡΜ, δηλαδή της ύδρευσης και αποχέτευσης, έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

-    Η όποια οικονομική  ελάφρυνση των καταναλωτών σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι θεμιτή.

-    Είναι όμως «ύποπτη» και θυμίζει προεκλογικό τέχνασμα, ο χρόνος που επιλέγεται, δηλαδή προεκλογικά με τη μορφή προεκλογικού ρουσφετιού. Και αυτό διότι, αν όντως η ΔΕΥΑΑΡΜ έχει αυτή τη δυνατότητα μείωσης των τιμολογίων της, αυτή δεν προέκυψε σήμερα, αλλά με το κλείσιμο του οικονομικού έτους, δηλαδή 31 Δεκεμβρίου 2019.

-    Επίσης, αν παρθεί τελικά τέτοια απόφαση, θα πρέπει να είναι δεσμευτική τουλάχιστον για τα έτη 2019 και 2020,ειδάλλως θα αποτελεί προεκλογικό ψέμα και παραπλάνηση των δημοτών.

-    Ακόμη, θα πρέπει να συνοδεύεται από πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, ότι δεν θα δημιουργήσει παθητικό και νέα δάνεια στη ΔΕΥΑΑΡΜ, δεν θα περιορίσει το έργο της και δεν θα προκαλέσει αρρυθμίες στη λειτουργία της.

#ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ - ΤΑΣΣΟΣ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ