«Νέα Αρχή - Γιώργος Πανοβράκος»: Οκτώ ακόμα υποψήφιοι σύμβουλοι για το Δήμο Άργους Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Νέα Αρχή - Γιώργος Πανοβράκος»: Οκτώ ακόμα υποψήφιοι σύμβουλοι για το Δήμο Άργους Μυκηνών

Απρίλιος 13, 2019 - 13:54

Οκτώ ακόμα υποψήφιους συμβούλους για το Δήμο Άργους – Μυκηνών παρουσιάζει ο συνδυασμός «Νέα Αρχή - Γιώργος Πανοβράκος».

Υποψήφιοι είναι οι:

Γιώργος Αντωνόπουλος: Γεννήθηκε στα Φίχτια όπου και κατοικεί. Είναι οδοντίατρος και διατηρεί ιατρείο στο Άργος. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Έχει συμμετάσχει ως υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές και βουλευτικές εκλογές.

 

Δημήτρης Αντωνόπουλος: Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Στέρνα Άργους. Έχοντας στο ενεργητικό του πολλά χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και επιμελή ενασχόληση με την ελαιοκαλλιέργεια, ασχολείται επαγγελματικά με την αγροτική οικονομία και την ανάπτυξη της υπαίθρου.

 

Δημήτρης Δημάκης: Γεννήθηκε στη Φρουσιούνα και κατοικεί στο Άργος. Είναι υπάλληλος του Νοσοκομείου Αργολίδας, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

 

Σταυρούλα Νικολέρη: Γεννήθηκε στην Ανδρίτσα το 1963. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Ανδρίτσας. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

 

Ελένη Πετσιώτη: Γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Συμμετέχει στην εθελοντική ομάδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους.

 

Αθανασία Πιπέρου του Ευαγγέλου: Γεννήθηκε και κατοικεί στο Κουρτάκι. Εργάζεται ως αυτοκινητιστής. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

 

Μαίρη Πιτερού – Σουλάνδρου: Γεννήθηκε στο Άργος το 1959. Ασχολείται με τα οικιακά. Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους «Τελέσιλλα» και εθελόντρια στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Γιώργος Πλατής: Κατάγεται από το Άργος. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη Περιβάλλοντος. Εργάζεται ως ιδιώτης γεωπόνος με αντικείμενο τη φυτοπροστασία, τη σύνταξη φακέλων σε αναπτυξιακά προγράμματα και την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.