Κυπελλούχος Αργολίδας o Παναργειακός (φωτο&βιντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κυπελλούχος Αργολίδας o Παναργειακός (φωτο&βιντεο)

Απρίλιος 17, 2019 - 22:12

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Παναργειακός ήταν ο μεγάλος νικητής και ο τροπαιούχους του τελικού του Κυπέλλου Αργολίδας επικρατώντας με 2-1 της Ένωσης Ερμιονίδας στο Κρανίδι το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Στο βροχερό Κρανίδι η ομάδα του Άργους αν και βρέθηκε πολύ νωρίς μόλις στο 5ο λεπτό πίσω στο σκορ με το γκολ του Τριμπόνια έφθασε στην ανατροπή με τα δύο τέρματα του Μαρουκάκη στο 39' και στο 52΄.

Την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης.
Η ΕΠΣ Αργολίδας με τη συμφωνία των δυο ομάδων θα διαθέσει τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμιονίδας και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Πυργέλας Άργους.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Γιάννης Πάλλης): Γκιμούσης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς, Κορνελάτος (65’ Κατσέτης), Γεωργακόπουλος, Πούτσης, Κάλα (55’ Νικολούδης), Τριμπόνιας, Νικολόπουλος (75’ Σαλταπίδας).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κούτσης): Φαρμάκης, Παναγιώτου (25’ Κυριακόπουλος), Καλύβας, Παπαϊωάννου, Μπούτας, Μενδρινός, Μαρίνης (Τσιμικλής), Καδάς- Μουσταφά (70’ Παιδάκης), Μαρουκάκης (82’ Συρεγγέλας), Μπουντόπουλος.

(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=pzO5aOGdMVw&feature=youtu.be

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ -ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-1. ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2019.