Με πρωτοβουλία Πέτρου Τατούλη εργασίες αποκατάστασης σε οκτώ σημαντικούς Ιερούς Ναούς της Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με πρωτοβουλία Πέτρου Τατούλη εργασίες αποκατάστασης σε οκτώ σημαντικούς Ιερούς Ναούς της Αργολίδας

Απρίλιος 18, 2019 - 21:09

Πλήθος προγραμματικών συμβάσεων για έργα αναστήλωσης και αποκατάστασης σημαντικών Ιερών Ναών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας εγκρίθηκαν στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο μετά από πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εγκρίσεις προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ιερού Ναού Πηγής Δαλαμανάρας για το έργο: «Συντήρηση τέμπλου Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Δαλαμανάρας».

Εγκρίθηκαν ακόμα οι προγραμματικές  συμβάσεις  για την εκπόνηση μελετών «Αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ναυπλίου» και για τη «Μερική στεγανοποίηση στέγης-τρούλου του Καθεδρικού Ναού Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους».
Υπερψηφίστηκαν ακόμα οι προγραμματικές συμβάσεις  για την «Αποκατάσταση στέγης του Ιερού ναού Τίμιου Προδρόμου Κιβερίου» και «Ιερού ναού Τιμίας ζώνης Νέας Τίρυνθας.

Εγκρίθηκαν τέλος οι προγραμματικές  συμβάσεις  για τα έργα  «Αποκατάσταση στέγης ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ινάχου», «Ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Κουτσοποδίου» και την «Ανακατασκευή στέγης της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Μαλαντρενίου».