Πέντε νέες υποψηφιότητες με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πέντε νέες υποψηφιότητες με τον Τάσσο Χειβιδόπουλο

Απρίλιος 22, 2019 - 10:37

Πέντε νέες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό #ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος.

Οι νέοι υποψήφιοι είναι οι εξής:

  • Μαρία Αναγνωστοπούλου – Μπελτέκου - Καθηγήτρια Αγγλικών

  • Αναστάσιος (Τάσος) Γεώργας – Δάσκαλος

  • Βαρβάρα (Ρίτσα) Γιαγκιόζη – Ιδιωτική Υπάλληλος

  • Γεωργία Δουρούκα – Ιδιωτική Υπάλληλος

  • Αναστάσιος Μποζιονέλος – Αστυνομικός

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΕΛΤΕΚΟΥ.jpg

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου – Μπελτέκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος. 

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Αναγνωστόπουλο - οπτικό, από τον Αχλαδόκαμπο και έχουν μια κόρη, την Αλίνα, δικηγόρο Αθηνών.

Μετά το Λύκειο, σπούδασε Αγγλική Γλώσσα, Λογοτεχνία και Ευρωπαϊκή Ιστορία στο School of English Studies  του University of Kent της Αγγλίας.

Επέστρεψε στο Άργος, όπου ίδρυσε και διατήρησε το δικό της σχολείο Αγγλικών για 26 χρόνια. Μετά την πώλησή του, ασχολήθηκε με την συγγραφή και επιμέλεια βιβλίων και διαδικτυακών μεθόδων εκμάθησης Αγγλικών, όπως το "Burlinghton English" (μέθοδος εκμάθησης Αγγλικών για επαγγελματίες). Συγχρόνως συμμετείχε στην επιχείρηση εμπορίας οπτικών ειδών του συζύγου της, κυρίως στον τομέα των εισαγωγών.

Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται παράλληλα με την οργάνωση και διδασκαλία τμημάτων Αγγλικής γλώσσας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου Άργους.

 

ΓΕΩΡΓΑΣ.jpg

 

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Γεώργας γεννήθηκε το 1969. Μεγάλωσε και ζει στις Λίμνες. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Δασακλή, κοινωνική λειτουργό, υπάλληλο ΙΚΑ Άργους και έχουν τρία παιδιά.

Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και απόφοιτος διετούς μετεκπαίδευσης στο Μαράσλειο Διδασκαλείο.  

Έχει υπηρετήσει ως δάσκαλος στην Αθήνα (Λεόντειο Πατησίων), στην Κορινθία (Κλένια), στα Χανιά (Κίσσαμο) και στην Αργολίδα (Πορτοχέλι, Θερμησία, Πρόσυμνα).Τα τελευταία χρόνια υπηρετεί ως Προϊστάμενος στο 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Λιμνών.

Με τα κοινά ασχολείται από τα φοιτητικά χρόνια, όπου κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκλεγόταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών ΠΤΔΕ Ιωαννίνων και του Συλλόγου Φοιτητών Φ.Ε.Ι. (φοιτητική Εστία Ιωαννίνων), με την παράταξη της ΠΑΣΠ.

Έχει εκλεγεί επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων Νηπιαγωγών Άργους, καθώς και του ενιαίου Συλλόγου Αργολίδας.

Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Λιμνών και μέχρι σήμερα συμμετέχει στη χορευτική και μουσική ομάδα του.

Κατά την τετραετία 2006 – 2010 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος στον τέως Δήμο Μυκηναίων, με τον συνδυασμό του Νώντα Μαυρόγιαννη και τα δύο χρόνια διετέλεσε αντιδήμαρχος.

 

ΓΙΑΓΚΙΟΖΗ.jpg

 

Η Βαρβάρα (Ρίτσα) Γιαγκιόζη γεννήθηκε το 1971 στο Ναύπλιο.

Μεγάλωσε και κατοικεί στη Νέα Κίο.

Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος.

Έχει τελειώσει Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στην Αθήνα.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νέας Κίου και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ (Δαλαμανάρα).

 

ΔΟΥΡΟΥΚΑ.jpg

 

Η Γεωργία Δουρούκα γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα.

Μεγάλωσε, ζει και κατοικεί στα Φίχτια.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και έχουν μια κόρη, την Κωνσταντίνα.

Είναι απόφοιτος των ΔΙΕΚ Αργολίδας στο Τμήμα Μάρκετινγκ.

Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος.

Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιχτίων.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σάμινθος» στα Φίχτια για περισσότερο από μια δεκαετία.

 

ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ.jpg

 

Ο Αναστάσιος Μποζιονέλος γεννήθηκε το 1965 στο Άργος και μεγάλωσε στην Καρυά.

Είναι εν ενεργεία αστυνομικός από το 1985 και υπηρετεί στην Αθήνα.

Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μηλιώνη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την Αναμαρία (Αναστασία Μαρία), που σπουδάζει Φιλολογία, την Δήμητρα, που σπουδάζει Γεωλογία και τον Γιώργο, που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το 2006 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Λυρκείας, με επικεφαλής τον Δημήτρη Σκούφη, όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος για δύο χρόνια.