«Νέα Αρχή - Γ. Πανοβράκος»: Ας πανηγυρίζουν κάποιοι επειδή «κερδίζουν» στα …γκάλοπ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Νέα Αρχή - Γ. Πανοβράκος»: Ας πανηγυρίζουν κάποιοι επειδή «κερδίζουν» στα …γκάλοπ

Απρίλιος 23, 2019 - 10:06

Ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Αρχή - Γ. Πανοβράκος» για δημοσκόπηση που αφορά το Δήμο Άργους - Μυκηνών:

Δεν μας προκαλούν έκπληξη τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που ανακοινώθηκε ενόψει των εκλογών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών. Για όλους τους υποψιασμένους πολίτες, ήταν άλλωστε αναμενόμενα, παρόλο που είμαστε βέβαιοι πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα…

 

Ακόμα, δεν μας προκαλεί έκπληξη πως για τη διεξαγωγή της πλήρωσε μερικές χιλιάδες ευρώ κάποια περιφερειακή ιστοσελίδα, συμφερόντων γνωστού περιφερειακού καναλιού, άγνωστη σε εμάς και μάλλον στους περισσότερους κατοίκους του Δήμου μας…

 

Αναρωτιόμαστε ωστόσο γιατί έως τώρα ποτέ δεν έχουν γίνει ανάλογες δημοσκοπήσεις για κάποιον άλλο Δήμο της Αργολίδας και για τους περισσότερους της Πελοποννήσου.

 

Επίσης, δεν μας εκπλήσσει το ότι δύο ημέρες πριν να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, είχαν ήδη διαρρεύσει σε ολόκληρο το Δήμο μας από συγκεκριμένους κύκλους.

 

Επισημαίνουμε το γεγονός ότι όλες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνονται εδώ και μια δεκαετία για το Δήμο Άργους – Μυκηνών, διεξάγονται από μία και μόνο εταιρεία. Πρόκειται γι’ αυτήν που, στο δημοψήφισμα του 2015, έπεσε έξω κατά 23 ποσοστιαίες μονάδες στην έρευνα που έκανε λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

 

Όλοι έχουν αντιληφθεί πως η παράταξη που διοικεί το Δήμο Άργους - Μυκηνών τα τελευταία 9 χρόνια, μέρα με τη μέρα ακολουθεί φθίνουσα πορεία, βλέπει ανθρώπους που στο παρελθόν βρέθηκαν στο πλευρό της και την ψήφισαν να απομακρύνονται από αυτήν. Έχει χάσει τη στήριξη των δημοτών, είναι πια μειοψηφία. Και αυτό θα το δείξει επισήμως στις 26 Μαΐου, ο μοναδικός κριτής, η κάλπη. Μέχρι τότε, ας πανηγυρίζουν κάποιοι επειδή «κερδίζουν» στα …γκάλοπ.

 

Δελτίο Τύπου