Επιμελητηριακός Συνδυασμός Αναπτυξιακή Δύναμη:Συμβολική περικοπή δαπανών εν όψει εορτασμού 17ης Νοέμβρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επιμελητηριακός Συνδυασμός Αναπτυξιακή Δύναμη:Συμβολική περικοπή δαπανών εν όψει εορτασμού 17ης Νοέμβρη

Νοέμβριος 13, 2012 - 22:18

Ανακοίνωση από τον Επιμελητηριακό Συνδυασμό Αναπτυξιακή Δύναμη:
Οι οικονομικές συνθήκες που περνάμε είναι σε όλους γνωστές και πάρα πολύ δύσκολες.
Μετά τη γνωστή περικοπή (κούρεμα) των αποθεματικών του Επιμελητηρίου, τις επιβαρύνσεις της φορολογίας κλπ., σε συνδυασμό καί με τη μειωμένη αγοραστική δυνατότητα των πελατών όλων των επιχειρήσεων, όλων των ειδών,
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
κατά τον φετεινό εορτασμό της 17ης Νοέμβρη και την απονομή των καθιερωμένων βραβείων στους πρωτεύσαντες μαθητές των τεχνικών σχολών του Νομού μας, να περικοπούν για εφέτος τα έξοδα δεξίωσης.
Θεωρούμε προκλητικό, τη στιγμή που επιχειρήσεις φυτοζωούν, είναι σε δραματική κατάσταση και κλείνουν, το Επιμελητήριο Αργολίδας να δεξιώνεται, έστω και με αυτά τα ελαφριά εδέσματα στην αυλή του, δαπανώντας έστω και ελάχιστα χρήματα, από τίς εισφορές τών μελών του.

Η πρότασή μας, για την περικοπή τών εξόδων τής δεξιώσεως και μόνον, προφανώς είναι για λόγους συμβολικούς, ενώ θεωρούμε απαραίτητη την συνέχιση και ενίσχυση του θεσμού της βράβευσης μαθητών των τεχνικών σχολών.
Θα είναι από μέρους διοίκησης του Επιμελητηρίου μία έμπρακτη έκφραση συμπαράστασης και κατανόησης τών συνθηκών ασφυκτικής έλλειψης ρευστότητος, δίνοντας και το παράδειγμα χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του Επιμελητηρίου.
Για το Συνδυασμό
Γιώργος Θωμόπουλος, Οικονομολόγος, ΜSc.
Μέλος ΔΣ – Εμπορικό Τμήμα
Ο επικεφαλής
Χάρης  Μαυράκης
Μέλος ΔΣ – Μεταποιητικό Τμήμα