Αναρχική Συνέλευση Άργους: Μέρες Βαϊμάρης στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αναρχική Συνέλευση Άργους: Μέρες Βαϊμάρης στο Ναύπλιο

Μάιος 10, 2019 - 23:46

Αναρχική Συνέλευση Άργους LUPUS:

Συνέβη κι αυτό. Τα χρυσαύγουλα να μιλάνε περί Δημοκρατίας στην διακομματική επιτροπή στο Δήμο Ναυπλίου και τον γραμματέα τους να υπερασπίζεται του δημοκρατικού δικαιώματος τους να συμμετέχουν στην επιτροπή αφού «καλώς ή κακώς μας ψήφισαν χιλιάδες έλληνες».

Μέρες δημοκρατίας της Βαϊμάρης θύμιζε η διακομματική στο Ναύπλιο, με εκπροσώπους των κομμάτων της αριστεράς να αποχωρούν από την επιτροπή και την ελλήνων συνέλευση την ΝΔ το ΚΙΝΑΛ και την ΧΑ να αποφασίζουν δημοκρατικά και με σύμπνοια για το μοίρασμα των περιπτέρων και των πλατειών. Η εγκληματική οργάνωση, η συμμορία των φασιστικών αποβρασμάτων, βρίσκει για μια ακόμα φορά, αποκούμπι στην αστική δημοκρατία και με δεκανίκι τους αστικούς νόμους ετοιμάζεται να χύσει το δηλητήριο του μίσους στον λαό, του ίδιου του μίσους που όπλισε το χέρι του Ρουπακιά να δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα, τα τάγματα εφόδου να χτυπούν μέχρι θανάτου τους Γιάννηδες Αγιάννηδες του κόσμου με τις ευλογίες παπάδων και δεσποτάδων και με την εγκληματική ανοχή των πραιτοριανών του κράτους.
Αβέλτηροι κομματικοί εκπρόσωποι, πλειοδοτούν με ανακοινώσεις κατά των φασιστών υπερασπιζόμενοι το αντιπροσωπευτικό σύστημα. Βλέπουν το δέντρο κι αποφεύγουν να δουν το δάσος του κακού που είναι η ίδια η διαδικασία που τρέφει την δικιά τους ηγεμονία πάνω στους ψηφοφόρους.
Η δήωση της ψήφου έχει ξεκινήσει και μαζί μ αυτήν η αλλοτρίωση του πολίτη. Οι εκλογές για μας τους Αναρχικούς αποτελούσαν και αποτελούν παγίδα φαλκίδευσης της ελεύθερης βούλησης και της αυτοδιάθεσης του ατόμου. Ο φασισμός είναι απλά ένα δεκανίκι της εξουσίας. Το τελευταίο αποκούμπι του κράτους και του καπιταλισμού. Το παιχνίδι όμως των εκλογών είναι η καταστολή του δικαιώματος έκφρασης της ελεύθερης βούλησης του ατόμου, αφου συμβολαιογραφικά, δια της ψήφου του, παραχωρεί σε εκπροσώπους του, το δικαίωμά του να δρα και να εκφράζεται για την τύχη του, βάζοντας τους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους καθώς και τους βουλευτές να αποφασίζουν γι αυτόν χωρίς αυτόν.
Δεν θα πρέπει να μας συμπαρασύρουν τα παιχνίδια περί δημοκρατίας κι αν θα πρέπει τα ναζιστικά ερπετά να συμμετέχουν ή όχι σ αυτά. Ούτε θα αλλάξει ο κόσμος αν είμαστε έξω από την ΕΕ ή το ΝΑΤΟ, όσο θα υπάρχει κράτος. Ο Φασισμός, ο Ιμπεριαλισμός, οι οικονομικές ολιγαρχίες, τα μονοπώλια και οι πολυεθνικές είναι απλά τα μεγάλα χαρτιά του. Δεν υπάρχουν λιγότερο χειρότερα ή λιγότερα καλύτερα χαρτιά του κράτους και του Καπιταλισμού.
Οι μουγκοτζίτζικες της Δημοκρατίας θα βγουν τώρα και θα λαλήσουν πως η δημοκρατία τους χωρά όλους. Φασίστες, κεντρώους και αριστερούς. Έχουν δίκιο. Μόνο εμείς δεν χωράμε στην στάνη τους. Καλύτερα με τους Lupus (λύκους) παρά με τον τσομπάνη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Α.Σ.Α. LUPUS

lupus@espiv.net