Φεστιβάλ μαθητικής Δημιουργίας 2019 στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φεστιβάλ μαθητικής Δημιουργίας 2019 στο Ναύπλιο

Μάιος 11, 2019 - 13:48

Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Μαΐου 2019, 09:00 π.μ. – 13:30 μ.μ.

Παλιός σταθμός των τραίνων, Ναύπλιο

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, το Europe Direct του Δήμου Ναυπλιέων, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και το ΔΙ.Ε.Κ. Άργους διοργανώνουν Φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας με βασικό θεματικό άξονα «το Ταξίδι».

Το Φεστιβάλ αυτό την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 θα ‘συστεγάσει’ το εφηβικό δημιουργικό «Τρίστρατο» Τέχνης, που για τρίτη χρονιά διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας. Την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 θα παρουσιαστεί το Φεστιβάλ Δικτύου σχολείων “Κι αν ήσουν εσύ;” του Πανελληνίου Δικτύου για το θεάτρο στην Εκπαίδευση.

Στην διήμερη γιορτή θα παρουσιαστούν: Σκηνές από Θεατρικά έργα, Φωτογραφία, Εικαστικά, Ταινίες μικρού μήκους, Μουσική, Χορωδία, Χορευτικά και Δημιουργική Γραφή.

Την πρώτη ημέρα θα συμμετέχουν 10 σχολεία, 150 μαθητές/-τριες της Αργολίδας. Αναλυτικά:  6ο Δημοτικό Σχολείο Άργους, 4ο Γυμνάσιο 'Αργους, Γυμνάσιο Κουτσοποδίου, Γυμνάσιο Κρανιδίου, 10ο Νηπιαγωγείο Άργους, 1ο ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου, 1ο ΕΠΑ.Λ Άργους, 1ο ΕΚ Άργους, Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας, 3ο Γενικό Λύκειο Άργους, Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.

Την δεύτερη ημέρα θα συμμετάσχουν επίσης 10 σχολεία με 180 μαθητές/-τριες.

 

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

                Ελένη Μάρα

 

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

 

                                          Ιωάννης Γιατράκος