Παναργειακός: Αποδείξεις κ.Χριστόπουλε έχετε για αυτά που ισχυρίζεστε;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παναργειακός: Αποδείξεις κ.Χριστόπουλε έχετε για αυτά που ισχυρίζεστε;

Μάιος 27, 2019 - 19:58

Ανακοίνωση του Παναργειακού: Διαβάσαμε με έκπληξη τις δηλώσεις του κ.Χριστόπουλου που αφορούσαν την ομάδα του Παναργειακού. Θέλουμε να απαντήσουμε αυτών για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις στην φίλαθλη κοινή γνώμη. Αρχικά είναι παντελώς άστοχο το ότι η ομάδα του Παναργειακού είχε υψηλότερο μπάτζετ από τις 500.000€ που είχε η δική του ομάδα. Σας διαβεβαιώνουμε κ.Χριστόπουλε ότι είσαστε ή συκοφάντης ή άσχετος για να το λέτε αυτό! Η ομάδα μας είχε λιγότερο μπάτζετ από το μισό των 500.000€ της δικής σας ομάδας. Με αυτά τα χρήματα που διεθάσατε και δεν ανεβήκατε κ.Χριστόπουλε δεν σας φταίει το μπάτζετ του Παναργειακού!

Ύστερα δηλώσατε ότι η ομάδα μας έπαιζε φιλικά ματς την ώρα που η δική σας ομάδα αγωνιζόταν έντιμα. Αποδείξεις κ.Χριστόπουλε έχετε για αυτά που ισχυρίζεστε; Σας απαντάμε πως η ομάδα μας έδωσε έναν έντιμο αγώνα μέσα στα γήπεδα και ουδέποτε παίξαμε φιλικά ματς με εξαίρεση τα δυο μεταξύ μας ματς που όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τι έγινε!

Εκεί παίξατε εσείς κ.Χριστόπουλε με το κατεστημένο που κατά τα λεγόμενα σας ήταν εναντίον της ομάδας σας. Ασχοληθείτε με τα λάθη σας κ.Χριστόπουλε και κάντε την αυτοκριτική σας όπως εμείς και αφήστε τις συκοφαντίες και τις δικαιολογίες για αυτό που καταφέρατε!!!!

ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ