Ένα διαφορετικό ευχαριστήριο του συνδυασμού “Ανάπλι εμπρός!”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ένα διαφορετικό ευχαριστήριο του συνδυασμού “Ανάπλι εμπρός!”

Μάιος 28, 2019 - 10:17

Ένας στους πέντε πολίτες που ψηφίσατε στο Ναύπλιο, ρίξατε μέσα στην κάλπη το ψηφοδέλτιο “Ανάπλι εμπρός!”. Υποκλινόμαστε με ταπεινότητα σε κάθε έναν από εσάς τους γνωστούς και αγνώστους μας, χωριστά. Και δεν δύνασθε να διανοηθείτε το πόσο σας ευχαριστούμε!

Ζητάμε συγγνώμη από όλους εσάς, που δεν καταφέραμε να σας ενημερώσουμε για τις θέσεις μας και τα όνειρά μας, και έτσι δεν μας ξέρατε. Υπήρχαν μεν εγγενείς αδυναμίες, όμως αυτό ήταν και δική μας ευθύνη.

Σεβόμαστε όλους ανεξαίρετα τους πολίτες που είδαν, διάβασαν και έκριναν με ανιδιοτέλεια ότι πρέπει να ψηφίσουν όχι εμάς αλλά τους άλλους συνδυασμούς

Δεν υποτιμούμε αυτούς που προτίμησαν την αποχή και την αδιαφορία, ή που επέλεξαν ίσως να κρίνουν με μικρά προσωπικά συμφέροντα, αλλά θα αγωνιστούμε μέσα από την δράση μας και τον έντιμο πολιτικό διάλογο, να έρθουν κοντά στις απόψεις μας, με την αλλαγή τέτοιων νοοτροπιών.

Είμαστε ενεργοί πολίτες.

Δεσμευόμαστε ότι οι δύο εκπρόσωποί μας που εξελέγησαν, θα είναι ενεργοί καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας τους, και όχι μόνον ένα μήνα πριν τις εκλογές.

Η παράταξη θα είναι ζωντανή και πρόθεσή μας είναι να πλησιάσουμε όλο και περισσότερους πολίτες για την ένταξή τους στις διαδικασίες μας διαλόγου και δράσης. Η πρόσκληση παραμένει πάντα ανοιχτή προς όλους!

Το κυριότερο και σοβαρότερο όμως για μας, είναι αυτό που πολλοί από εμάς περίμεναν χρόνια πολλά να το εκφράσουν, έχοντας ένα τόσο εξαιρετικό ποσοστό σε εκλογική διαδικασία:

Δεν θα εκπροσωπούμε μόνον τους ψηφοφόρους μας, αλλά όλους τους Αναπλιώτες. Για όλους θα αγωνιστούμε. Χωρίς εξαίρεση. Θα υποστηρίξουμε κάθε δημότη μας εφόσον έχει δίκιο, με γνώμονα τη δικαιοσύνη, όπως τη νιώθουμε ως ιδέα πάνω από κάθε τι άλλο. Και δεν θα δειλιάσουμε μπροστά σε μικρά και μεγάλα συμφέροντα.

Συγχαίρουμε και τους εννέα εκλεγέντες τοπικούς συμβούλους Ναυπλίου των τριών άλλων συνδυασμών. Συγχαίρουμε και τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο και όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους. Με όλους επιθυμούμε τη συνεργασία για το καλό τ΄Αναπλιού. Με όλους όμως θα αντιπαρατεθούμε με πολιτισμένο και δημοκρατικό τρόπο, όταν οι θέσεις μας είναι διαφορετικές, αλλά ποτέ σε προσωπικό επίπεδο με κανέναν!

Ανάπλι εμπρός!

Ευτυχείς αλλά ταπεινοί