ΤΟΠ: Διοργάνωση Workshop στην Πελοπόννησο με Τουριστικούς Πράκτορες & Δημοσιογράφους από την Ρουμανία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΤΟΠ: Διοργάνωση Workshop στην Πελοπόννησο με Τουριστικούς Πράκτορες & Δημοσιογράφους από την Ρουμανία

Μάιος 30, 2019 - 20:56

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (Τ.Ο.Π.) με την συνεργασία και την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα πλαίσια Fam Trip που υλοποιείται στην Πελοπόννησο, 08-12 Ιουνίου 2019, με προσκεκλημένους 25 Τουριστικούς Πράκτορες και 2 Τουριστικούς Δημοσιογράφους από τη Ρουμανία, διοργανώνει  Workshop που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 10 Ιουνίου, ώρες 17:00-19:00 στο ξενοδοχείο Grecotel Filoxenia της Καλαμάτας.

Κατά την διάρκεια του workshop θα πραγματοποιηθεί εκ μέρους του Τ.Ο.Π. και των συμμετεχόντων Συλλογικών Φορέων Τουριστικών Επιχειρήσεων, παρουσίαση προορισμών* και του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.
 Καλούνται όλοι οι Τοπικοί Συλλογικοί Φορείς Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν ενεργά στο workshop που πραγματοποιείται, ενισχύοντας την κοινή μας προσπάθεια για προώθηση του τουρισμού στην Πελοπόννησο

*Για την παρουσίαση και  προώθηση του υλικού (ψηφιακού ή μη)  που τυχόν διαθέτουν οι Ιδιωτικοί Συλλογικοί Φορείς Τουριστικών Επιχειρήσεων και οι συμμετέχοντες Οργανισμοί, με ειδικά προγράμματα, προσφορές και παρουσιάσεις για τους προορισμούς που εκπροσωπούν, καλούνται να  επικοινωνήσουν με τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου μέσω e-mail: president@topel.gr  ή τηλεφωνικά στο 6932 568 559  (κ. Κων/νος Μαρινάκος - Πρόεδρος ΤΟΠ )