1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

1ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

Μάιος 31, 2019 - 15:07

Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αργολίδος, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, με την εμπειρία της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ και του Περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, συνδιοργανώνουν στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 το 1ο Συνέδριo Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα: «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο», στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ομιλίες που θα επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων του κλάδου, αλλά θα εστιάσουν και στην εξέλιξη των υπηρεσιών του φαρμακείου, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία.
Το Συνέδριο θα αρχίσει το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019, στις 6μμ με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για την ιστορία και εξέλιξη της φαρμακευτικής, και θα ακολουθήσουν Βραβεύσεις Φαρμακοποιών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, καθώς και Προέδρων Φαρμακευτικών Εταιρειών με καταγωγή από την Πελοπόννησο, για τη συμβολή τους στην εξέλιξη της Φαρμακευτικής Επιστήμης.
Η Κυριακή 9 Ιουνίου είναι αφιερωμένη στην εξέλιξη των υπηρεσιών υγείας στο φαρμακείο, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου και στο μέλλον του φαρμακείου, ενώ θα γίνει και μία παρουσίαση καινοτόμων συνεργασιών φαρμακείων. Το πολύ ενδιαφέρον αυτό συνέδριο δεν θα μπορούσε παρά να κλείσει με ένα στρογγυλό τραπέζι με μαρτυρίες φαρμακοποιών, οι οποίοι έθεσαν σε πράξη καινοτόμες υπηρεσίες.
Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και μοριοδοτείται με 6 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης Φαρμακοποιών. Το Συνέδριο πραγματοποιείται με την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ). Επίσης τελεί υπο την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).
Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία των Φαρμακευτικών Συλλόγων που το διοργανώνουν, με στόχο να αποτελέσει το πρώτο μιας σειράς επιτυχημένων επιμορφωτικών συνεδρίων για φαρμακοποιούς στην Πελοπόννησο, η τοποθεσίαδιεξαγωγής των οποίων θα διαφέρει κάθε χρόνο, ανάλογα με την έδρα του φαρμακευτικού συλλόγου που θα φιλοξενεί τη διοργάνωση.

Τρίπολη - Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 – 18:00 έως 21:30
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 – 09:00 έως 19:00