Ανδριανός: Η εκλογή του Παναγιώτη Νίκα σφραγίζει την έναρξη μιας νέας δημιουργικής εποχής για την Περιφέρεια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδριανός: Η εκλογή του Παναγιώτη Νίκα σφραγίζει την έναρξη μιας νέας δημιουργικής εποχής για την Περιφέρεια

Ιούνιος 02, 2019 - 21:36

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανδριανός: Τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης δημιουργούν ένα νέο πολιτικό σκηνικό που κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει και να παρερμηνεύσει. Στην Πελοπόννησο, η εκλογή του Παναγιώτη Νίκα, ενός πολιτικού με ήθος, εμπειρία και αποτελεσματικότητα στη τοπική αυτοδιοίκηση, σφραγίζει την έναρξη μιας νέας δημιουργικής εποχής για την Περιφέρεια.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής που έστειλαν οι πολίτες την προηγούμενη Κυριακή επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Τα σημερινά αποτελέσματα δημιουργούν ένα νέο πολιτικό σκηνικό που κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει και να παρερμηνεύσει.

Στην Πελοπόννησο, η εκλογή του Παναγιώτη Νίκα, ενός πολιτικού με ήθος, εμπειρία και αποτελεσματικότητα στη τοπική αυτοδιοίκηση, σφραγίζει την έναρξη μιας νέας δημιουργικής εποχής για την Περιφέρεια. Όλοι και όλες οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων και την αξιοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών δυνατοτήτων της Πελοποννήσου.

Πλέον, το τρίτο και αποφασιστικό βήμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής θα έρθει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές που οι πολίτες με την ψήφο τους θα φέρουν τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας. Γιατί η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».