1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου: Δράσεις σε σχολεία του νομού Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου: Δράσεις σε σχολεία του νομού Αργολίδας

Ιούνιος 07, 2019 - 10:09

 Η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου, πραγματοποίησε σειρά δράσεων στους μαθητές του νομού  Αργολίδας, στο πλαίσιο αγωγής υγείας σχετικά με την «Ανάπτυξη και υλοποίηση δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού», με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας.  
    Η κ. Σπανού Ελένη (ΕΑ’ Γενικής Ιατρικής – Συντονίστρια), οι Επισκέπτριες Υγείας της δομής κ. Αϊβαλιώτη Ανδριανή και κ. Βαρδάκα Φωτεινή, η Νοσηλεύτρια κ. Γάτσιου Αικατερίνη καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Καλογουλίδου Σταματία πραγματοποίησαν δράσεις που αφορούσαν τους θεματικούς άξονες:
ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ :
ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ «ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ»
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ- «Σ’ΑΓΑΠΩ…ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ»
ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΓΙΑ :
«ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑ»
   Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 56 δράσεις σε συνολικά 2.237 μαθητές  σε Δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια του νομού Αργολίδας
  Η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου ευχαριστεί τον κ. Δημήτριο Σιδέρη διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Υπεύθυνη του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Ελένη Μάρα καθώς και τον κ. Ιωάννη Γαληνό διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας ,  τον Υπεύθυνο  του Τμήματος Σχολικών Δραστηριοτήτων  κ. Ιωάννη Γιατράκο, όπως  και τους διευθυντές των Δημοτικών και Γυμνάσιων Σχολείων του νομού Αργολίδας για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία τους.
Η Συντονίστρια της ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου
Σπανού Ελένη