Συμπόσιο Υπογεννητικότητας Υπογονιμότητας Μέθοδοι Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συμπόσιο Υπογεννητικότητας Υπογονιμότητας Μέθοδοι Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο Άργος

Νοέμβριος 19, 2012 - 13:14

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο
«Συμπόσιο Υπογεννητικότητας Υπογονιμότητας Μέθοδοι Εξωσωματικής Γονιμοποίησης» που διοργανώνει η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Γ. Ν. Άργους και η κλινική «Γένεσις Αθηνών» υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και του Επιστημονικού Συλλόγου Μαιών-Μαιευτών Εφετείου Ναυπλίου, με την αρωγή του Δήμου Άργους-Μυκηνών και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.
Το Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και
ώρα 18:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, στο Άργος.
Η ομάδα του κ. Κωνσταντίνου Πάντου συνοδευόμενη από τον ομότιμο καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Ευγένιο Κουμαντάκη, αποτελείται από διακεκριμένους ειδικούς επιστήμονες με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Οι εισηγήσεις θα αναφερθούν στις σύγχρονες εξελίξεις και τις αλήθειες που πρέπει να γνωρίζουν τα ζευγάρια όταν αποφασίσουν να ζητήσουν βοήθεια από τους ειδικούς για να πραγματοποιήσουν το όνειρο ενός παιδιού.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, τη γυναίκα της Αργολίδας, τους μαιευτήρες-γυναικολόγους, τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, τους επαγγελματίες υγείας (μαίες-μαιευτές, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, βιολόγους και συναφή επαγγέλματα).
Ευελπιστούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας για να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήματά σας και να μας δώσετε δύναμη να διοργανώσουμε και άλλες συναντήσεις στο μέλλον.
Οι πρόεδροι της οργανωτικής                           Ο πρόεδρος της επιστημονικής
επιτροπής                                                          επιτροπής
Χρονόπουλος Κωνσταντίνος                             Κουμαντάκης Ευγένιος
Πάντος Κωνσταντίνος
Η αντιπρόεδρος                                                  Η γραμματέας
Μπουσουλοπούλου Αικατερίνη                          Ψύλλα Μαρία