Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Ερμή Κιβερίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης Ερμή Κιβερίου

Ιούνιος 17, 2019 - 14:37

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Α.Ο. ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ . Τα βασικά σημεία και οι αποφάσεις που ελήφθησαν έχουν ως εξής:

1. Έγινε από το ΔΣ απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς για την οποία όλοι συμφώνησαν ότι ήταν άκρως επιτυχημένη για την ομάδα, τόσο από αγωνιστικής άποψης όσο και από την άποψη της γενικότερης λειτουργίας και εικόνας του σωματείου.

2. Ως προς τη νέα χρονιά αποφασίστηκε να συνεχιστεί το ίδιο πλάνο λειτουργίας, με διατήρηση του βασικού κορμού και παράλληλη ενδυνάμωση κατά το δυνατό του τοπικού στοιχείου, ώστε η ομάδα, με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους όπως και την περσινή χρονιά, να παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Επίσης θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί το τμήμα μπάσκετ, να οργανωθούν ακόμα καλύτερα οι ακαδημίες, καθώς και να αναδειχθούν περισσότερο οι διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνει η ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με προτεραιότητα στο καλοκαιρινό τουρνουά "KIVERI ATHLETICS".

3. Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και σε θέση που προέκυψε λόγω παραίτησης του μέλους Κώστα Τσαζή για προσωπικούς λόγους, εισέρχεται κατόπιν πρότασης του ΔΣ και ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Γιώργος Κατσίρης, πρώην πρόεδρος και για πολλά χρόνια παίκτης της ομάδας.

 

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι επαφές με όλους τους παίκτες και θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.