Πρωτιά για την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Πελοποννήσου στο «νοικοκύρεμα» (video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρωτιά για την περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Πελοποννήσου στο «νοικοκύρεμα» (video)

Νοέμβριος 20, 2012 - 12:01

Μετά από ηλεκτρονική αξιολόγηση από το Υπουργείο Παιδείας- ικανοποίηση στα στελέχη εκπαίδευσης- πρώτη η Αρκαδία στους 5 νομούς της Περιφέρειας
Την ικανοποίηση και χαρά του εξέφρασε ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρος Μισθός για την πρωτιά της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης σε ηλεκτρονική αξιολόγηση του Υπουργείου Παιδείας σε θέματα οργανωτικά.
Ο κ.Μισθός τόνισε πως πραγματικά τους χαροποιεί το γεγονός ότι πρώτευσαν στην χώρα στον τομέα του "νοικοκυρέματος" των υπηρεσιών εκπαίδευσης, των σχολείων, του προσωπικούη και γενικά στην συνολική οργάνωση των σχολικών μονάδων της περιφέρειας Πελοποννήσου. Σημείωσε πως δεν ήταν απλή δουλειά αλλά πάλεψαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του δύο χρόνια σχεδόν για να επέλθει το αποτέλεσμα αυτό και τους ικανοποιεί που το Υπουργείο Παιδείας ηλεκτρονικά αναγνώρισε την προσπάθεια που έγινε και τους έδωσε ένα ποσοστό 81% στην επίτευξη των στόχων.
Ξεχωριστή ικανοποίηση και για το νομό Αρκαδίας που έφτασε στο 95% ενώ ακολουθούν οι νομοί Κορινθίας με 94%, Αργολίδας με 92%, Μεσσηνίας με 91% ενώ ο μόνος υπολειπόμενος νομός είναι αυτός της Λακωνίας που έφτασε στο 29% και απαιτείται βελτιωτική προσπάθεια.
Ο κ. Μισθός ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και δήλωσε πως θα συνεχίσουν να δουλεύουν με τον τεχνοκρατικό τρόπο που γνωρίζουν για το καλό της εκπαίδευσης στην περιφέρεια.
 
Ε.Τ.

Qs3Ag2HhSDA