Δύο συλλήψεις για χασισόδεντρα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δύο συλλήψεις για χασισόδεντρα

Ιούνιος 25, 2019 - 09:18

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία - Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 71χρονος - Κατασχέθηκαν -18- δενδρύλλια κάνναβης

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη στις (20.6.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, ένας (1) 71χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στις (20.6.2019) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, σε αγροτοδασική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, κατά την οποία εντοπίστηκαν να καλλιεργούνται σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, -18- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,5- μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία, την καλλιεργούσε ο 71χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη 68χρονος για ναρκωτικά στη Λακωνία-Κατασχέθηκαν πάνω από -1- κιλό κάνναβης και δενδρύλλιο κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (24.6.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 68χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στις (24.6.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 68χρονου, καθώς και στο αύλειο χώρο αυτής, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -1069- γραμμαρίων, καθώς και ένα (1) δενδρύλλιο κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.