Με επιτυχία η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Άργους: Ένα ένδυμα... μια ιστορία!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με επιτυχία η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Άργους: Ένα ένδυμα... μια ιστορία!

Ιούλιος 01, 2019 - 12:47

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του 3ου Λυκείου Άργους σε συνεργασία με το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους! Το κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Αργολιδας ήταν κατάμεστο! Η Παρουσίαση της παραδοσιακής φορεσιάς του Άργους ενθουσίασε! Η παρουσίαση της κ. Ρούλα Φούρλα όσο και οι ομιλίες των μαθητριών μας κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών! Τα σχετικα Βίντεο που παρουσιάστηκαν μας ταξίδεψαν στο χώρο και στο χρόνο και καταχειροκροτήθηκαν! Οι μουσικοί μας Παναγιώτης Κοτσώνης βιολί, Δημήτρης Μαρίνης κλαρίνο και Βασίλης Καλιαγκάς λαούτο, με τραγουδιστή τον κ. Θεόδωρο Παπαϊωάννου συμπλήρωσαν με σπάνια δημοτικά τραγούδια την ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση!!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ Νεκτάριος, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σκούφης, ο Υπεύθυνος Σχολικών δραστηριοτήτων Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν Αργολίδας κ Ιωάννης Γιατράκος , η πρόεδρος του Λ.Ε.π.ΑΡ. κ. Έφη Δημοπούλου-Κώρου και η Δ/ρια του 3ου ΓΕΛ κ. Νικολέττα Ματσιμάνη!

Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν γι' αυτή την εξαιρετική περιπλάνηση στο Άργος του χθες μέσα από τη φορεσιά μας που τόσα έχει να μας πει.
Και σε άλλα με υγεία!

Λύκειο Ελληνίδων Άργους