Περιοδεία του ΚΚΕ στον Αγ. Ανδριανό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Περιοδεία του ΚΚΕ στον Αγ. Ανδριανό

Ιούλιος 01, 2019 - 15:18

Χθες Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε περιοδεία του ΚΚΕ στον Αγ. Ανδριανό Ναυπλίου με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αργολίδας Γκόνη Κώστα και Αντωνίου Τάσο. 

  Ο Κώστας Γκόνης  μίλησε στους κατοίκους για τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα, τα οποία δεν λύθηκαν με τις προηγούμενες πολιτικές και ούτε θα βελτιωθούν  με την οποία πολιτική της νέα κυβέρνησης, είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντιθέτως θα χειροτερέψει η θέση της λαϊκής οικογένειας. 

     Στην συνέχεια κάλεσε τον κόσμο να δυναμώσει το ΚΚΕ λέγοντας πως την επόμενη Κυριακή ο ελληνικός λαός θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις μνημονιακούς και δύο φασίστες ακροδεξιούς από τη μία και στο ΚΚΕ από την άλλη πλευρά. Να δώσει τη δύναμη λοιπόν στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, για να ‘ναι δυνατό την επόμενη μέρα, για να είναι έτσι δυνατός και ο ελληνικός λαός για να μπορέσει να αντιπαλέψει την επερχόμενη αντιλαϊκή πολιτική, μέσα και έξω από την βουλή. Τόνισε ότι η μόνη πραγματική ψήφος αντίστασης είναι η ψήφος στο Κ.Κ.Ε., γιατί αυτό θα παλέψει μαζί με τον λαό, για τα λαϊκά – εργατικά δικαιώματα, για να μην ξεπουληθεί το μέλλον μας, για να μην  χειροτερέψει η ζωή του κόσμου, αλλά να παλέψουμε για ανάκτηση των κεκτημένων που χάθηκαν.