Πλήθος κόσμου στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Πουλά (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πλήθος κόσμου στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Πουλά (φωτο)

Ιούλιος 01, 2019 - 22:52

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε μια κατάμεστη από φίλους του Αργολιδείς αίθουσα, πραγματοποίησε την τελευταία του προεκλογική ομιλία, ο υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αργολίδα, Ανδρέας Πουλάς, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, στο Pantazis Royal.

 

Ο κ. Πουλάς, απευθυνόμενος συγκινημένος  στους συμπατριώτες του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, για μια ακόμη φορά, τους ευχαρίστησε για την τιμή που του έκαναν και τους διαβεβαίωσε ότι και ο ίδιος με τη σειρά του θα τους τιμήσει και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, αν εκλεγεί Βουλευτής, προκειμένου να λυθούν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αργολίδα ώστε να πάρει τη θέση που της αξίζει στην επικράτεια.  

 

« Όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, δεν κάνουμε απλά και μόνο μια προεκλογική συγκέντρωση. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το παρόν στη μεγάλη προσπάθεια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Ο αγώνας μας είναι αγώνας για τον τόπο και τον λαό. Τόσα χρόνια μέσα στα Νοσοκομεία, έχω ζήσει από κοντά, έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα, πόσο υποφέρει ο λαός μας όλη αυτή την περίοδο και πως οδηγηθήκαμε εδώ», τόνισε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Πουλάς.

Ο υποψήφιος Βουλευτής, αναφέρθηκε στη συνέχεια στα πεπραγμένα της απερχόμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς και στα προβλήματα που αφήνει πίσω της ( μεγάλη φορολογία, αναιμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα, υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν κ.α.). «Για όλα αυτά και για πολλά ακόμη, ο λαός στις 7 του Ιούλη, θα δώσει την απάντησή του με την ψήφο του στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και το ΠΑΣΟΚ. Τέρμα στα ψέματα, τέρμα στις φαντασιώσεις. Εθνική Συμφιλίωση, Λαϊκή Κυριαρχία, βελτίωση του επιπέδου ζωής του λαού. Δουλειά και μόνο δουλειά», υπογράμμισε. 

Ενώ επεσήμανε πως, ήρθε η ώρα να ξαναβρούν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ το δρόμο τους, να επαναχαράξουν την πορεία τους, με νέους ανθρώπους και την Φώφη Γεννηματά στο τιμόνι ώστε να δοθεί επιτέλους  στο Κίνημα Αλλαγής νέα πνοή και νέα αφετηρία. 

Με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Στη συνέχεια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός της Αργολίδας και που  και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

«Ο τόπος μας διαθέτει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να πάει μπροστά. Προϋπόθεση είναι η υλοποίηση των αναγκαίων έργων που σήμερα έχουν τελματώσει, η απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων των ανθρώπων του τόπου μας από τα υπερβολικά βάρη που αναγκάζονται να επωμιστούν σήμερα και τέλος ένας επιτελικός σχεδιασμός που θα λειτουργεί περισσότερο συντονιστικά και θα ενθαρρύνει τις συνέργειες μεταξύ των επιμέρους κλάδων», υπογράμμισε, καταγγέλλοντας παράλληλα την αδιαφορία όλων των εμπλεκομένων φορέων».

Όπως υπογράμμισε, πρώτο μέλημά του, στο πλαίσιο του «Σχεδίου Ελλάδα» για Περιφέρειες και Νομούς με ταυτότητα, εφ΄ όσον εκλεγεί, θα είναι, μεταξύ άλλων :

  • Η δημιουργία οδικών αξόνων που θα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη του Νομού 
  • Η επαναλειτουργία του τρένου στην Αργολίδα. 
  • Η δημιουργία της  σύγχρονης νοσηλευτικής μονάδας,  η οποία θα εξυπηρετεί της ανάγκες των Αργολιδέων 
  • Η Ανάπτυξη της πραγματικής Οικονομίας, μέσω αναπτυξιακών έργων που θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 
  • Η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Αργολίδας (μείωση κόστους παραγωγής, κόκκινα δάνεια, φορολόγηση κ.α.)
  • Ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων
  • Τα έργα στον Ανάβαλο

 

Αναφερόμενος τέλος, στη δική του υποψηφιότητα ο κ. Πουλάς, διευκρίνισε ότι δεν ονειρεύεται να γίνει ένας πολιτικός παλαιάς κοπής. Ένας πολιτικός σαν αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα. «Δέχθηκα την πρόταση της Φώφης Γεννηματά γιατί θέλω και μαζί σας μπορώ, μέσα από τη ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, να αλλάξουμε την Αργολίδα. Να αλλάξουμε την Ελλάδα. Να δώσουμε ξανά σάρκα και οστά στα οράματα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου». 

 

«Βασικό μου μέλημα : ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Για να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όραμά μου  για τον Άνθρωπο, για το μέλλον των παιδιών μας, για την Αργολίδα της καρδιάς μου, χρειάζομαι τη ψήφο σας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Χρειάζεται να δώσετε  μια μεγάλη Νίκη στις δυνάμεις της Αλλαγής. Στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Θα είναι η μόνη νίκη του λαού και το τέλος του παλιού. Για τη ζωή μας, για την πατρίδα μας», τόνισε καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκόμενους.  

Από το Γραφείο Τύπου

Βίντεο https://youtu.be/8WQOzp3bM0U

 

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr 'Αργος - Προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Πουλά