Ο Γιώργος Γαβρήλος επισκέφθηκε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γιώργος Γαβρήλος επισκέφθηκε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Ιούλιος 03, 2019 - 16:13

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κος. ΓΑΒΡΗΛΟΣ Γεώργιος  και ενημερώθηκε για τα θέματα που  την απασχολούν  και αφορούν κυρίως την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού , το πρόβλημα που έχει  ανακύψει από την αρχή του έτους με την καθαριότητα των υπηρεσιών της Δ.Α. Αργολίδος καθώς και το πρόβλημα μετεγκατάστασης των υπηρεσιών του Δήμου Άργους - Μυκηνών, αφού το κτίριο το οποίο στεγάζονται είναι παλαιωμένο με ότι αυτό συνεπάγεται για τους αστυνομικούς αλλά και τους πολίτες που το επισκέπτονται.
   Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής μας τόνισε  ότι μια από τις προτεραιότητες  του αν εκλεγεί θα είναι η συνεργασία και με τους υπόλοιπους βουλευτές του Νομού  στο θέμα της ασφάλειας με κοινή γραμμή και κοινή φωνή υπερασπιζόμενος πάντα τον Έλληνα αστυνομικό  και κατανοώντας την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα.
  Η Ένωση μας χαιρετίζει αυτή την θέση και θεωρεί πάντα ότι μόνο στα πλαίσια συνεργασίας  ατόμων που κατέχουν θέσεις εξουσίας άσχετα από τον χώρο που προέρχονται μπορούν  να δοθούν λύσεις για τα προβλήματα που αφορούν τον  Έλληνα Αστυνομικό και την κοινωνία στο σύνολο της.
ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ                                                                       ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ