Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούλιος 07, 2019 - 13:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση  Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (6.7.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και -4- δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις  (6.7.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της περιπολίας εμφανούς αστυνόμευσης, δύο (2) ημεδαποί, 30χρονος και ανήλικος, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα από λουόμενους ημεδαπούς, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε ένα (1) όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις  (4.7.2019) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 26χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις  (4.7.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 32 και 40 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και για τα όπλα
Συνελήφθη, στις  (5.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 32χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, δισκίο που εμπίπτει στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, καθώς κι ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας -9- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις  (4.7.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κορινθίας, ανήλικος αλλοδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (3.7.2019) μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από την κατοχή αλλοδαπής δύο (2) ποδήλατα, το ένα (1) από τα οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις  (3.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 28 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -13,3- γραμμάρια κοκαΐνης και  -40,1- γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες MDMA και κάνναβης, τμήμα δενδρυλλίου κάνναβης, καθώς και αντικείμενα με υπολείμματα κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν επίσης όχημα, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ενενήντα ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις  (3.7.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα μαζί με ακόμα ένα (1) άτομο αφαίρεσαν από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις  (3.7.2019) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 46χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο και για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (2.7.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών, για Κυκλοφορία Παραχαραγμένων νομισμάτων. Επιπλέον, ο 36χρονος κατείχε τμήμα δισκίου, που εμπίπτει στη νομοθεσία  για τα ναρκωτικά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (1.7.2019) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.  
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (1.7.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ναρκωτικά.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις (4.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, στις (1.7.2019) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί επιχείρησαν να αφαιρέσουν από αύλειο χώρο οικίας ημεδαπής ποδήλατο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, κατηγορούνται ένας (1) 46χρονος ημεδαπός και δύο (2) ημεδαπές ηλικίας 35 και 46 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (6.7.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης  (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (5.7.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (5.7.2019) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης  (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 28 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -17- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (3.7.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -4,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε χθες (3.7.2019) το μεσημέρι στην οικία του σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέου Ψυχικού, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,98- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή μοτοσικλέτας
Συνελήφθη, στις  (4.7.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε προχθές (3.7.2019) το μεσημέρι, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (4.7.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.