Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούλιος 11, 2019 - 10:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση  Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, στις (10.7.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεμέας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (9.7.2019) το απόγευμα, στο 91ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,2- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, στις (8.7.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 25χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε μαζί με ακόμη δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 33 ετών, αντίστοιχα, αφαίρεσαν αγροτικά προϊόντα από αγροτεμάχιο ημεδαπού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, στις (7.7.2019) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτισμικής κληρονομιάς.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (7.7.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 17χρονος  αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος  Βέλου- Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής τσάντας ημεδαπής, που είχε γίνει προχθές 7.7.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (10.7.2019) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Τρίπολης, για πραγματοποίηση γενετήσιων πράξεων, κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (10.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) 28χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (10.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί  κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (10.7.2019 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, 42χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (9.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -12- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για πλαστογραφία
Συνελήφθη, στις (9.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο έχοντας στην κατοχή του και επιδεικνύοντας στους αστυνομικούς  πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

  Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε αποθήκη ημεδαπού, που είχε γίνει την 4.7.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 22 και 46 ετών, για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (10.7.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπών, που είχε γίνει την 6.7.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 27 και 32 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (9.7.2019) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας  (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

 Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (7.7.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, ένας (1) 23χρονος ημεδαπός και ένας (1) 20χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -15- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (10.7.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνες που έγιναν στην οικία του και σε ποιμνιοστάσιο, στη Σπάρτη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, αντίστοιχα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, -5- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2- μέτρων και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,4- γραμμαρίων.