Νέο συμβόλαιο ο Φάνης Μαυρομμάτης με τον Παναθηναϊκό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νέο συμβόλαιο ο Φάνης Μαυρομμάτης με τον Παναθηναϊκό

Ιούλιος 12, 2019 - 14:44

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το 2022 ο Φάνης Μαυρομμάτης, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την υπογραφή νέου συμβολαίου του Έλληνα κεντρικού αμυντικού. «Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω», είπε ο παίκτης μεταξύ των δηλώσεών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έως το 2022 ο Μαυρομμάτης

Υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό ο 22χρονος αμυντικός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φάνη Μαυρομμάτη. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Μαυρομμάτης ανέβηκε την περυσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα, έγινε στέλεχος του βασικού κορμού και κατέγραψε 21 συμμετοχές. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Φάνης Μαυρομμάτης είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός με εμπιστεύεται τόσο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου που είναι κοντά και σε χαρές και σε λύπες. Ακολουθεί μια νέα σεζόν που σε σχέση με πέρυσι έχει αυξημένες απαιτήσεις και είμαστε έτοιμη σαν ομάδα να ανταπεξέλθουμε στη νέα πρόκληση.Προσωπικά θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω μέσα από την προπόνηση προκειμένου να γίνω ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής, να αποδώσω καλύτερα από πέρυσι, να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό. Θέλω σε αυτή την τριετία να μπορέσω να μπω στην εθνική ομάδα, να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία»