Μπάσκετ: Οι προκηρύξεις για τα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ: Οι προκηρύξεις για τα εθνικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο

Ιούλιος 13, 2019 - 09:56

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έκανε γνωστές τις ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων συμμετοχής και τις κληρώσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Αναλυτικά

Από την Επιτροπή Εθνικών Πρωταθλημάτων ανακοινώνεται πως η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Εθνικά Πρωταθλήματα λήγει τη Δευτέρα 15/7/2019.

Οι προκηρύξεις για τα Εθνικά Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ και μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας εδώ.

Οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων των κατηγοριών Α1 Γυναικών, Α2 Ανδρών, Α2 Γυναικών 1ος Όμιλος, Β΄ Ανδρών 1ος Όμιλος, Γ΄ Ανδρών 1ος και 2ος  Όμιλος, και των Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα σε αίθουσα του Ξενοδοχείου “Divani Caravel” τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Οι κληρώσεις των Εθνικών Πρωταθλημάτων των κατηγοριών Α2 Γυναικών 2ος Όμιλος, Β΄ Ανδρών 2ος Όμιλος, Γ΄ Ανδρών 3ος και 4ος Όμιλος θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καυτανζόγλειου την Τρίτη 20 Αυγούστου.