Ευχαριστίες για την 115 εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ευχαριστίες για την 115 εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου

Ιούλιος 13, 2019 - 14:46

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος»  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά τους φίλους εθελοντές που θέλησαν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο  χρόνο τους συμμετέχοντας στην 115η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η και την Τετάρτη 3η  Ιουλίου στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου.  

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και με μια διάθεση να γνωρίσουν από κοντά τον ομολογουμένως φιλικό και δροσερό χώρο του ΚΑΠΗ Ναυπλίου, παλιοί και νέοι εθελοντές προσήλθαν και μας χάρισαν το χαμόγελο τους και την καλή τους διάθεση αποδεικνύοντας ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ανιδιοτελή προσφορά σε όποιον έχει ανάγκη από μια φιάλη αίμα. 

Ακόμα ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τόσο τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ναυπλίου  & Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτριο Κωστούρο όσο και το προσωπικό για την αμέριστη υλική και ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Διαπιστώσαμε με χαρά ότι ο κόσμος αποδέχτηκε και αγκάλιασε το νέο αυτό χώρο που μας παραχωρήθηκε για τις αιμοδοσίες του Ναυπλίου και ελπίζουμε η ανταπόκριση του να παραμείνει σταθερή και στις μελλοντικές μας δράσεις.

Δεσμοί Αίματος - Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας