Κορωνίς Κοιλάδας: Απέκτησε Σαμαρά και Αλευρά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κορωνίς Κοιλάδας: Απέκτησε Σαμαρά και Αλευρά

Ιούλιος 15, 2019 - 14:20

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Σαμαρά.
Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για το σωματείο μας.
Ο 27χρονος αριστερός φουλ μπακ , προέρχεται ποδοσφαιρικά από τις ακαδημίες και την Κ20 του Παναιτωλικού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του '12 έως το '17 στην Ένωση Ερμιονίδας σε Δ' , Γ' και Β' (Football League) Εθνική κατακτώντας τίτλους.
Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Παλαιοχώρα (Κρήτη) όπου στέφθηκε Κυπελλούχος , για να επιστρέψει την περασμένη σεζόν στην Ένωση Ερμιονίδας κατακτώντας το Σούπερ Καπ Αργολίδας.
Εμείς καλωσορίζουμε τον Παντελή στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Αργύρη Αλευρά.
Μετά απο την περυσινή παρένθεση στην Γ Εθνική και την 'Ενωση Ερμιονίδας , επιστρέφει στην Κορωνίδα για να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Ο Αργύρης εχει τεράστια εμπειρία στην Γ Εθνική , αγωνιζόμενος με αρκετές ομάδες κι έχοντας προσφέρει πολλά.
Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζ'ον με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Κορωνίδας Κοιλάδας