Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούλιος 22, 2019 - 20:30

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (20.7.2019) το βράδυ στην Κόρινθο Κορινθίας και σήμερα (21.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο (2) 23χρονοι ημεδαποί και ένας (1) 53χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, γιατί οι 23χρονοι κατείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -4,2- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ ο 53χρονος μικροποσότητα κάνναβης, η οποία επίσης κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (17.7.2019) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 26 ετών, αντίστοιχα γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -83,4- γραμμαρίων, καθώς και ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (18.7.2019) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (18.7.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για πλαστογραφία και απάτη.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.7.2019) το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 38χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -6,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Παράσυρση πεζού με θανάσιμο τραυματισμό
Στις, (13.7.2019) το πρωί, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κιάτου- Στυμφαλίας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 79χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 79χρονου. Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου αργότερα, κατέληξε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, στην Τρίπολη και στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (15.7.2019) το βράδυ, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και κλοπή.
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 46χρονος και μία (1) 46χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι, είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό την διάπραξη κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.
Όπως προέκυψε, οι ανωτέρω ανήλικοι, την 14/15.7.2019 και κατά τις βραδινές ώρες, διέπραξαν συνολικά δύο (2) κλοπές- διαρρήξεις σε καταστήματα ημεδαπών στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών οχημάτων ημεδαπών στη Τρίπολη και στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, αντίστοιχα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Στην κατοχή των ανηλίκων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, κόσμημα, φακός, καθώς και το χρηματικό ποσό των -216,1- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στους κατόχους.
Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο (2) 46χρονοι ημεδαποί, γονείς των ανηλίκων, οι οποίοι μαζί με ακόμη μία (1) 35χρονη επίσης γονέα, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (12.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Αρκαδίας και του Αστυνομικού Τμήματος, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (19.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 60χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για λαθρεμπορία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (19.7.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (19.7.2019) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (18.7.2019) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -6- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (16.7.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 45χρονη ημεδαπή,  στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -13- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (16.7.2019) το πρωί σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 38χρονος αλλοδαπός και ένας (1) 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του 38χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -8,5- γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα στην οικία του 57χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) φυτά κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.7.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

  Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (15.7.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,84- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Λακωνία
 Συνελήφθησαν, στις (13.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 27χρονος αλλοδαπός και 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Επιπλέον, σε βάρος του ημεδαπού εκκρεμούσαν εννέα (9) καταδικαστικά έγγραφα.

Ειδικότερα, στις (13.7.2019) το βράδυ, στα πλαίσια αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, πραγματοποίησαν έλεγχο σε μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν 27χρονος αλλοδαπός και 30χρονος ημεδαπός, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας.
Κατά τον έλεγχο, οι ανωτέρω αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -93,8- γραμμαρίων, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι σε βάρος του ημεδαπού εκκρεμούσαν εννέα (9) καταδικαστικά έγγραφα.
Συγκεκριμένα σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσαν:
Απόφαση του Β΄Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή,
Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα,
Απόφαση του Α΄Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για κλοπή,
Απόφαση του Β΄Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση,
Απόφαση του Δ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή
Απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή,
Απόφαση του Δ΄Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή,
Απόφαση του Β΄Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή από κοινού και
Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή κατά συναυτουργία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως,  ενώ η  αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων Λακωνίας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (13.7.2019) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα
Συνελήφθη, στις (13.7.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, για κλοπή.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (21.7.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή οχήματος
Συνελήφθησαν, στις (19.7.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 39 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, στην Καλαμάτα, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπής, στην οποία επέβαιναν. Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο που επιχείρησε να ταξιδέψει για Γερμανία με πλαστό έγγραφο, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθη, στις (19.7.2019) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 41χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο του ταξιδιωτικού εγγράφου του ανωτέρω, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Ντίσελντορφ Γερμανίας, διαπίστωσαν ότι αυτό ήταν προφανώς πλαστό.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, δελτίο ταυτότητας Αρχών Γαλλίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (18.7.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (18.7.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -1- δισκίο, το εμπίπτει στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (18.7.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής οχήματος
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος  Οιχαλίας, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπού, που είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 20.5.2019 έως την 24.5.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 32χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ η μοτοσικλέτα βρέθηκε και θα αποδοθεί.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (18.7.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, μπήκε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (15.7.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε χθες (15.7.2019) το μεσημέρι, στον Μελιγαλά  Μεσσηνίας, μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού έγγραφα, χρήματα, κινητό τηλέφωνο και κάρτες τραπεζών, με μία από τις οποίες ο συλληφθείς πραγματοποίησε συναλλαγή σε επιχείρηση.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (14.7.2019) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 60χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από όχημα ημεδαπής είδη ρουχισμού.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, στις (11.7.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.