Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης δίπλα και στον ΕΦΚΑ Ναυπλίου!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης δίπλα και στον ΕΦΚΑ Ναυπλίου!

Ιούλιος 29, 2019 - 14:17

Το έργο του Κωνσταντίνου Μάκαρη για την Αργολίδα το γνωρίζουμε πολύ καλά, μιας και είναι εμφανές στα περισσότερα σχολεία της περιοχής.

Έχει δημιουργήσει αθλητικές εγκαταστάσεις και γήπεδα (μπάσκετ, βόλευ, χάντμπολ) δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά του Ναυπλίου να αθληθούν εντός των σχολικών χώρων με προδιαγραφές ασφαλείας αντάξιες μεγάλων ευρωπαϊκών σχολείων. Έχει δημιουργήσει αίθουσες άρτιες τεχνολογικού εξοπλισμού, τοποθετώντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, βιντεοπροβολείς αλλά και κλιματιστικά. Ακόμη και τη Διοίκηση των σχολείων υποστηρίζει τεχνολογικά, για την διευκόλυνση του έργου τους. 

Γνωστή έχει γίνει επίσης η δράση του στον αγώνα για να μην χάνονται άλλοι άνθρωποι από ατυχήματα σε στεριά και θάλασσα λόγω αλκοόλ. Έχει δωρίσει υπερσύγχρονα αλκοολόμετρα τόσο στην Διεύθυνση Τροχαίας Ναυπλίου όσο και στο Λιμενικό Σώμα, πράξη για την οποία οι υπηρεσίες εξέδωσαν σχετική ευχαριστήρια επιστολή καθώς οι δωρεές αυτές είναι πολύτιμες ως προληπτικό μέτρο. Στάθηκε και, κυρίως, στέκεται διαρκώς αρωγός στο έργο της Εκκλησίας μέσω των συσσιτίων και λοιπών αναγκών τους προς όφλος των αδύναμων κοινωνικά ομάδων. 

Αυτή την φορά όμως, η δωρεά δεν αφορά μία μερίδα πολιτών, ασχέτως πόσο σημαντική αυτή μπορεί να είναι. Καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται από την γραφειοκρατία των διαδικασιών του ΕΦΚΑ, με την έλλειψη τεχνολογικών υποδομών να πολλαπλασιάζει αυτήν την ταλαιπωρία! Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης αποφάσισε με μία κίνηση ειλικρινούς βοήθειας να διευκολύνει τόσο τους εργαζομένους, όσο και τους πολίτες κι έτσι δώρισε ένα πολυμηχάνημα, έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και τρεις νέες οθόνες!

Η αργολική κοινωνία τον ευχαριστεί. Οι πράξεις του αποδεικνύουν περίτρανα ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία επιτελεί μέγιστο έργο ανταπόδοσης στην κοινωνία, όταν ο άνθρωπος που την ασκεί έχει πηγαίο ενδιαφέρον να προσφέρει χωρίς να αναμένει ανταλλάγματα. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ