Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αύγουστος 05, 2019 - 07:51

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (4.8.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία (1) περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 8.2.2019, στο Κιάτο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 24χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη,  στις (3.8.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (29.7.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 22.4.2019, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος μίας (1) 35χρονης ημεδαπής, για απάτη και πλαστογραφία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (3.8.2019) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.  

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου
Συνελήφθησαν, στις (2.8.2019) το πρωί, στο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί διέρρηξαν οικία αλλοδαπού και αφαίρεσαν πορτοφόλι το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας (1) 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με ακόμη τρείς (3) ημεδαπούς, μία (1) 34χρονη και δύο (2) άνδρες, ηλικίας 27 και 35 ετών, αντίστοιχα, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (4.8.2019) το απόγευμα, στο 16ο χιλιόμετρο της εθνικής Οδού Σπάρτης- Γυθείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (3.8.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -4,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει προχθές (1.8.2019), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 41χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (1.8.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (1.8.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -13,9- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (1.8.2019) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (1.8.2019) το πρωί, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (30.7.2019) το μεσημέρι, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, για κλοπή.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σύλληψη ενός (1) ατόμου μετά από Διάταξη
Συνελήφθη, στις (2.8.2018) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, για ληστεία.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (31.7.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 38χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (29.7.2019) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 56χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.