13 ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Γ' Εθνική

Time to read
less than
1 minute
Read so far

13 ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Γ' Εθνική

Αύγουστος 07, 2019 - 09:32

Δεκατρείς από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα δεν δήλωσαν τελικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Τα κενά των πρωταθλητών ΕΠΣ, έχουν δικαίωμα να τα καλύψουν οι δευτεραθλητές (δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 7 Αυγούστου) ή οι τριταθλητές (πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου). Σε όσες περιπτώσεις, ούτε οι δευτεραθλητές, ούτε οι τριταθλητές των εκάστοτε ΕΠΣ δεν δηλώσουν συμμετοχή, οι θέσεις αναμένεται να μείνουν κενές.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο νέος ΚΑΠ δεν έχει ψηφισθεί και συνεπώς δεν είναι γνωστό ακόμη τι θα γίνει με τα κενά που αφήνουν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Football League και δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Αναφορικά με τον καταρτισμό των ομίλων της νέας Γ' Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 νεότερα θα υπάρχουν με την ολοκλήρωση των κενών την Παρασκευή (9/8).

Αξίζει να τονίσουμε πως ο νομός Αργολίδας ως γνωστών θα εκπροσωπηθεί από τρείς ομάδες στην Γ' Εθνική κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 τον Παναργειακό, το Ναύπλιο2017 και την Ένωση Ερμιονίδας που δήλωσαν συμμετοχή.

Αναλυτικά οι ομάδες που ΔΕΝ δήλωσαν συμμετοχή στην Γ' Εθνική (2019-2020)

Πρωταθλητές ΕΠΣ

Όλυμπος Αγιάσου (ΕΠΣ Λέσβου)

ΑΟ Πρόννοι (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης)

Κανάρης Νενήτων (ΕΠΣ Χίου)

ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού (ΕΠΣ Σάμου)

Ορέστης Ορεστιάδας (ΕΠΣ Έβρου)

ΑΕ Μυλοποτάμου (ΕΠΣ Ρεθύμνου)

Ατρόμητος Σαγιάδας (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

Ξενοφών Κρεστένων (ΕΠΣ Ηλείας)

Υποβιβάστηκαν από τη Football League

ΑΕ Σπάρτη (ΕΠΣ Λακωνίας)

Αιγινιακός (ΕΠΣ Πιερίας)

Συμμετείχαν στη Γ΄ Εθνική

ΑΟ Κατασταρίου (ΕΠΣ Ζακύνθου)

Άρης Παλαιοχωρίου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Αλέξανδρος Κιλκίς (ΕΠΣ Κιλκίς)