Ναύπλιο: Συνελήφθη 26χρονος για απόπειρα ληστείας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: Συνελήφθη 26χρονος για απόπειρα ληστείας

Αύγουστος 07, 2019 - 16:00

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, κλοπή οχήματος και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

 

Συνελήφθη, σήμερα (7.8.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας (1) 26χρονος ημεδαπός.

 

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών, κλοπή οχήματος και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, προέκυψε ότι ο 26χρονος, σήμερα (7.8.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (λάμα), ακινητοποίησε 60χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε εξέλθει της οικίας του και επιχείρησε να του αφαιρέσει χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. 

Στη συνέχεια, ο 26χρονος, χρησιμοποιώντας φορτηγό αυτοκίνητο ημεδαπού, το οποίο προηγουμένως αφαίρεσε από παρακείμενη οικία, κινήθηκε προς το μέρος του 60χρονου, όπου βρίσκονταν ακόμη δύο (2) ημεδαποί, μία (1) 35χρονη και ένας (1) 52χρονος και αποπειράθηκε να τους τραυματίσει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας εντόπισαν τον 26χρονο με το παραπάνω όχημα, ο οποίος στη προσπάθεια του να διαφύγει, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε περίφραξη αγροκτήματος ημεδαπού και συνελήφθη.

Στη κατοχή του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο αιχμηρό αντικείμενο (λάμα), ενώ το αφαιρεθέν όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.