Πρεμιέρα για τον Πανναυπλιακό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πρεμιέρα για τον Πανναυπλιακό

Αύγουστος 19, 2019 - 13:00

Σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου και ωρα 5.30μμ, στο ΔΑΚ Ναυπλίου, ξεκινάει επισήμως η νέα χρονιά για τον Πανναυπλιακό, που θα εμφανισθεί με πολλές αλλαγές στό ρόστερ του, με στόχο μια πολύ καλύτερη παρουσία απο την περσινή. 

O Πανναυπλιακός απόκτησε τον  Ραφαήλ-Αδριανό Δριμούρα

΄Εναν ακόμη ποδοσφαιριστή απέκτησε  ο Πανναυπλιακός. Πρόκειται για τον Ραφαήλ-Αδριανό Δριμούρα, ο οποίος πέρυσι ήταν στον Αργοναύτη. Ο γεννημένος το 1994 ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και την περιοδο 2014-15 στον Πανναυπλιακό, ενω ακολούθησαν Αργοναύτης, Εθνικός Τολού, Αριστείωνας Λυγουριού και Αργοναύτης (κατά σειρά).

Πάντως, υπάρχουν και αποχωρήσεις, καθώς έχουν μείνει ελεύθεροι άνευ ανταλλάγματος οι: Κολορίζας Γιώργος, Παπαδημητρίου Γιώργος, Μπάρδης Βασίλης, Μπρέγιανος Δημήτρης, Ευστρατιάδης Στράτος, Χύσο Άλεξ, Τσαβδαράς Γιώργος, Γκιαούρης Παναγιώτης, τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί για τα όσα προσέφεραν στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια.  

Συλλυπητήρια

Το Δ.Σ. του Πανναυπλιακού-Ηρακλή εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρώην προπονητή της ομάδας Χρήστο Βουρνάζο και την οικογένειά του, για την απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας.