7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης: 12 Θεματικές Ενότητες και πάνω από 70 εισηγητές

Time to read
less than
1 minute
Read so far

7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης: 12 Θεματικές Ενότητες και πάνω από 70 εισηγητές

Αύγουστος 22, 2019 - 13:51

Κυβερνητικά στελέχη, πολιτικά πρόσωπα, Αυτοδιοικητικοί, διεθνείς προσωπικότητες, οικονομικοί παράγοντες, τεχνοκράτες, εκπρόσωποι φορέων  και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας φιλοξενούνται φέτος στο 7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στις 19,20 και 21 Σεπτεμβρίου 2019.
Πάνω από 70 εισηγητές πρόκειται να καταθέσουν τις απόψεις τους σε δώδεκα θεματικές ενότητες, που συνθέτουν μια ολιστική στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη. Ζητούμενο είναι η διαμόρφωση συνθηκών  περιφερειακής ανάπτυξης, με βάση το πλαίσιο που ορίζει Ευρωπαϊκή Ένωση για τις χώρες – μέλη, προσαρμοσμένο όμως στις απαιτήσεις της ελληνικής κοινωνίας.
Οι εργασίες θα φιλοξενηθούν στις εμβληματικές εγκαταστάσεις της Achaia Clauss.
Το 7ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης, που αποτελεί πλέον το μεγαλύτερό αναπτυξιακό θεσμό της περιφέρειας, πραγματοποιεί η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020». Τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Τουρισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, όπως επίσης του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου:http://www.pelopevents.gr/7o-Anaptiksiako-Synedrio-dilosi-symmetohis
Επίσης είναι ανοιχτή η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εθελοντών στην ιστοσελίδα: http://www.pelopevents.gr/7o-Anaptiksiako-Synedrio-eisagogi