Απάντηση στη νέα ερώτηση του Ανδριανού για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απάντηση στη νέα ερώτηση του Ανδριανού για το ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Νοέμβριος 27, 2012 - 14:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στρατόπεδο Ναυπλίου (KEMX): Η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία λαμβάνει υπόψη πλέον των άλλων και τις ιδιαίτερες τοπικές συνθήκες.
Στην νέα (3514/29-10-2012) Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Ανδριανός με θέμα την ανάγκη επανεξέτασης της απόφασης για την αναστολή της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) Ναυπλίου, απάντησε γραπτώς την Παρασκευή 23/11 ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καράμπελας.
Ο Υφυπουργός στην απάντησή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η πολιτική ηγεσία αναμένει τις προτάσεις των Γενικών Επιτελείων, με βάση τις τεχνοοικονομικές μελέτες που είναι σε εξέλιξη, για τη λειτουργία των Ειδικών Κέντρων Εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία θα λάβει υπόψη, πλέον των άλλων, και τις συνέπειες που θα έχει οποιαδήποτε απόφαση στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, ενώ συνεκτιμώνται στην υπό εξέλιξη τεχνοοικονομική μελέτη και οι ιδιαίτερες τοπικές συνθήκες.
Τέλος, ο αρμόδιος Υφυπουργός επισημαίνει ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα στηρίζονται αφενός στις προτάσεις των Γενικών Επιτελείων και αφετέρου στις ιδιαιτερότητες των τοπικών κοινωνιών.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY