Απολογισμός έργου από τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απολογισμός έργου από τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο (βίντεο)

Αύγουστος 29, 2019 - 16:30

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μετά από εννέα χρόνια ο Τάσσος  Χειβιδόπουλος παραχώρησε σήμερα 29 Αυγούστου την τελευταία του συνέντευξη ως αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας . Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης  έκανε  απολογισμό έργου όλων αυτών των χρόνων ,ευχαρίστησε  τους συνεργάτες του και ευχήθηκε στη νέα Περιφερειακή Αρχή να πετύχει τους στόχους της.

Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη https://youtu.be/D2tnopSWHc4

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται ένας σημαντικός πολιτικός κύκλος της ζωής μου.
Πριν από 9 περίπου χρόνια εκλέχθηκα Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας.
Μια θέση ιδιαίτερης ευθύνης απέναντι στους πολίτες του τόπου μου.
Σε μια εποχή που ο κάθε ένας από εμάς αντιμετώπιζε την εποχή της κρίσης με πολύ μεγάλη απαισιοδοξία και με μια έντονη αμφισβήτηση του πολιτικού συστήματος και των λειτουργών του.
Αυτά τα 9 χρόνια ειλικρινά έκανα ότι μπορούσα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κάθε πολίτη αυτού του υπέροχου τόπου.
Δεν ξέρω αν τα κατάφερα καλά, όμως προσπάθησα πολύ…
Στα 9 αυτά χρόνια κάναμε πολλά πράγματα για τον τόπο. Από υποδομές και έργα , μέχρι θεσμούς που αναδεικνύουν την ιστορικότητα της Αργολίδας , την υπέροχη φύση της, τα εκπληκτικά προϊόντα της, αλλά κυρίως τους ανθρώπους της.
Αν γύριζα τον χρόνο πίσω πιθανότατα θα έκανα κι άλλες προσπάθειες για περισσότερα, αφού βασική μου πίστη είναι ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο….
Σήμερα πιο ώριμος από ποτέ , ανοίγω ένα άλλο πολιτικό και προσωπικό κεφάλαιο της ζωής μου .
Με την συμμετοχή μου στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης, αφού πλέον καλούμαι να υπηρετήσω την πόλη μου, το Άργος, με την συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Με την αφιέρωση περισσότερου χρόνου στην οικογένειά μου , την Μαρία , τον Παναγιώτη και την Αντελίνα , που σίγουρα τους χρωστάω τον χρόνο που τους έκλεψα τα τελευταία 9 χρόνια.
Με μια συνολική απολογιστική θεώρηση της πολιτικής μου στάσης, αφού όταν κλείνει ένας πολιτικός κύκλος, χρειάζεται πάντα ο απαραίτητος χρόνος για να ανασυνταχθείς και να προσδιορίσεις τις πολιτικές σου προθέσεις.
Είμαι πολύ αισιόδοξος κι εύχομαι, η νέα Περιφερειακή Αρχή να συνεχίσει , και να ολοκληρώσει πολλές από τις προσπάθειες μας ενώ παράλληλα είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσει κι αυτή να βάλει το λιθαράκι της για μια καλύτερη Αργολίδα σε μια καλύτερη Πελοπόννησο.
Θέλω να ευχηθώ στον νέο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νικα και στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο να πετύχουν τους στόχους τους με μοναδικό κερδισμένο την Πελοπόννησο και τους ανθρωπους της.
Θέλω επισης λίγες ημέρες πριν ολοκληρώσω την θητεία μου ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου:
Τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη για την εμπιστοσύνη του και την υποστήριξη του.
(Η στάση του δυστυχώς το διάστημα μετά τις εκλογές δεν μου επέτρεψε να του μεταφέρω και προσωπικά αυτά που θα ήθελα)
Τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Αργολίδας από το 2011 μέχρι σήμερα για την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία τους.
Τους συναδέλφους Αντιπεριφερειάρχες και τους Περιφερειακούς Συμβούλους των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων για την συνεργασία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Τους συνεργάτες του γραφείου μου τον Βαγγέλη , τον Τάσο, την Μαρκέλα, την Σόνια, τον Παναγιώτη, την Γιούλα , την Γρηγορία , τη Δώρα , τη Ράνια (και όλους όσους συνταξιοδοτήθηκαν),που εννέα χρόνια τώρα με βοηθούν καθημερινά και είναι βασικοί συντελεστές σε ότι πετύχαμε στα 9 αυτά χρόνια.
Τους Διευθυντές , τους Προϊσταμένους και τους υπαλλήλους της Π. Ε. Αργολίδας για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς αυτούς δεν θα πετυχαίναμε τίποτα. Πιθανά σε όλη αυτή την διαδρομή κάποιους από αυτούς να τους στεναχώρησα ή και να τους αδίκησα, θέλω όμως να είναι βέβαιοι ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση γι’ αυτό, παρά μόνο η αγωνία μου και η διάθεση μου για την καλυτέρευση των υπηρεσιών προς τον πολίτη της Αργολίδας.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς,τους πολίτες της Αργολίδας, αφού χωρίς την δική σας υποστήριξη τίποτα δεν θα ήταν δυνατό να γίνει.
Εσείς ήσασταν η δύναμη μας όλα αυτά τα χρόνια.
Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους….

Τάσσος Χειβιδόπουλος

ArgolidaPortal.gr Απολογισμός έργου από τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλο