Γ. Γκιόλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε ανανεωτικό συνέδριο με ευρεία απήχηση και απεύθυνση

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ. Γκιόλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε ανανεωτικό συνέδριο με ευρεία απήχηση και απεύθυνση

Σεπτέμβριος 06, 2019 - 14:26

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ακούστε την συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Γκιόλας, Βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ, στο Θέμα Ράδιο104,6 στους δημοσιογράφους Λαμπράκη Γιώργο και Αναστασόπουλο Βασίλη.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε στις διαδικασίες που εκτυλίσσονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε ότι η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ ως «αλληλοσπαρασσόμενου μηχανισμού» αποτελεί κατασκεύασμα των κυβερνητικών μέσων μαζικής ενημέρωσης .
Σχολιάζοντας την ηγεσία της Δικαιοσύνης είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έγκαιρα ,νόμιμα και αξιοκρατικά, προχώρησε στη διερεύνηση των προσώπων που θα διαδέχονταν τους αποχωρούντες ανώτατους δικαστικούς, με πρόσκληση-απεύθυνση προς τα κόμματα της κοινοβουλευτικής ομάδας για το σκοπό της διεύρυνσης αυτής.
Αναφορικά με την επιλογή της κ.Θάνου από τον κ. Τσίπρα είπε ότι ήταν μια ευστοχότατη επιλογή του Πρωθυπουργού που παρείχε τα εχέγγυα της εμπιστοσύνης, της ορθής κρίσης και της αμεροληψίας για εσωτερικά και διεθνή ζητήματα . Το κύρος και η εμπειρία της κ.Θάνου, που διετέλεσε τόσο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου όσο και Πρωθυπουργός μεταβατικής κυβέρνησης, είναι δεδομένο.
Ακούστε όλη την συνέντευξη παρακάτω.
Σχολιάζοντας τα προσφάτως νομοθετημένα από την κυβέρνηση της ΝΔ, είπε : Νόμος που έγινε εκ των υστέρων και περιλαμβάνει άτομα που έχουν κριθεί με τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις που μέχρι τότε καθορίζονταν, συνιστά για μένα πραξικόπημα.

https://www.youtube.com/watch?v=irqvOxTiMI0&feature=youtu.be